Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Ktoś chętny..

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Oakhallow
    Sa takie megapaki.

Oakhallow
    sa, sa ale nie za taka cene ! przewaznie ma powystawianych po 7 sztuk wiec liczac pi razy drzwi wychodzi z zakoncoznymi aukcjami ze wystawil nagle sprzetu za 200 tys zl !!!
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Konto jest już zawieszone:

http://allegro.pl/show_user.php?uid=5275142
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

radp
    Guest

Domyślnie

a tu mozna kupic to samo

http://www.pixmania.com/pl/pl/90417/...-55-ii-ef.html

tylko cena troche inna ;]

Uzależniony

Domyślnie

Użytkownik kinga277 (53) nie ma w tej chwili wystawionych przedmiotów

Informacje o Użytkowniku: kinga277 (53) - Konto zawieszone

Yuppi !! Szkoda tylko ze akcja nie rozegrala sie jak na filmie, pozwolic akcjom dotrwac do konca w miedzyczasie namierzyc sprzedawce i zlapac na goracym uczynku, bo jakos nie wierze ze teraz uda sie ich zlapac :/
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Coś już napisał Awatar raaf
    Miasto
    3 City

Domyślnie

Tu troche już o tym bylo: http://tiny.pl/7gv5

Ciekawe czy ktos wpłacił?

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No i gut Szybko sie allegro uwinelo ... zakladajac ze pierwszy wyslalem maila o przekrecie to w 1,5 h Dostalem tez kilka maili od kupujacych ktorzy wstrzymali sie z wplacaniem kasy wiec przynajmniej 4 osoby sie nie nabraly
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Domyślnie

Ja poczekam aż odwieszą konto i jak wystawi 5D za 2500

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A czytaliście opis do tej aukcji, bo to prawdziwy wypas!!! Wklejam cały, bo warto zachować dla potomności!

CANON EOS 350D + EF-S 18-55 II + EF 55-200 USM + grip BG-E3

informacje techniczne EOS 350D + EF-S 18-55 II + EF 55-200 USM + grip BG-E3

Oto cała kompetencja firmy Canon w dziedzinie cyfrowej, dla Ciebie ! Canon ukazuje tu cale swoje techniczne zaawansowanie dzięki następcy znanego EOS 300D: EOS 350D nazwanemu przez TIPA (Technical Image Press Association) najlepszą cyfrową lustrzanką roku 2005.
    EOS 350D posiada nowy czujnik CMOS drugiej generacji o 8 milionach pikseli do niwelowania elektronicznego halasu. 350D posiada procesor DIGIC II o duzej mocy do profesjonalnego cyfrowego EOS, EOS 350D to znakomita jakosc obrazu ! EOS 350D oferuje 3 obrazy na sekunde i trzy tryby nastawienia. EOS 350D jest bardzo reaktywny, EOS 350D posiada interfejs USB 2.0 do szybkiego transferu danych na komputer.
    EOS 350D dostarczony jest z 2 obiektywami : EF-S 18-55 II i EF-S 55-200 USM jak i z zasilającym gripem BG-E3, ktory pozwoli na pionowe zdjecia ! jest lzejszy i bardziej poręczny niz EOS 350D, to aparat dla wymagających ! Typ Typ Reflex camera Piksele Czujnik CCD Czujnik CMOS z kolorowym filtrem (RVB) o 8 rzeczywistych megapikselach Rozdzielczość maksymalna (w pikselach) 3456 x 2304 Optyka Typ celownika Optyczny Ekran LCD 1,8" (4,5cm) Odleglość minimalna (makro) Zależnie od obiektywu Odleglość normalna Zależnie od obiektywu Zoom optyczny (precyzyjna wartość) Zależnie od obiektywu Zoom cyfrowy (precyzyjna wartość) Nie Pozycja ISO do dyspozycji Od 100 do 1600 ISO Otwarcie i szybkość Szybkosc : od 1/4000 do 30 s Flash (scalony) Wbudowany flasz
    Tryb flasz: auto, wzmocniony, niwelowanie efektu czerwonych oczu powolna synchronizacja Przechowywanie Rozmiar obrazu JPEG, RAW, RAW+ JPEG Karta pamięci KompaktFlash I & II i microdrive Karta pamięci dostarczona wraz z aparatem Non Pamięć wewnętrzna No Video Tryb video No Sekwencja video (maksymalna możliwość) No Wyjście TV Wyjście video NTSC lub PAL Funkcja kamery internetowej Webcam Non Informatyka Informatyczny interfejs USB 2.0 Funkcja Wireless Nie Dostosowanie PC z portem USB (zalecany USB 2.0) - Windows 98, 98SE, Me, 2000, XP
    Macintosh z portemUSB (zalecany USB 2.0) - Mac OS 9.0 – 9.2, OS X v10.1–10.3 Oprogramowanie dołączone Digital Photo Professional Różne Możliwość zasilania Akumulatorlihtium-ion NB-2LH (okolo 600 obrazow)
    Grip zasilania BG-E3 (okolo 1000 obrazow) Inne funkcje Procesor DIGIC II
    Tryb monochrom
    nastepujace po sobie zdjecia 3 obrazy/sek przy 14 zdjeciach
    PictBridge
    Obudowa stalowa i policarbonat
    Dostosowanie do EF i EF-S Rozmiar 127 x 94 x 64 mm Waga (w gramach) 485 Akcesoria włączone Bateria NB-2LH, ładowarka CB-2LT, pasek EW-100DBII, kabel interfejsu IFC-400 PCU, kabel video VC-100
    Obiektyw EF-S 18-55 II, obiektyw EF 55-200 USM
    Grip zasilania BG-E3 z pionowym wyzwalaczem Wewnętrzne menu angielski. niemiecki. francuski. holenderski. włoski. hiszpański, duński. fiński. norweski. szwedzki, chinski uproszczony. japonski Język (języki) instrukcji obsługi francuski. Niemiecki, włoski Instrukcja obsługi do ściągnięcia (po dokonaniu zakupu tylko 1 download w języku, który wybierzesz): chińska, czeska, francuska, włoska, angielska,polska

Zapraszam do zakupów i przepraszam jeżeli dopiero na zapytania odpowiem po 24h,ale ze względu na dużą ilość e-maili nie jestem wstanie na wszystkie dać odpowiedzi od razu, dziękuje za cierpliwość.
    e-mail proszę kierować na adres: piechowiakpiotr@interia.pl lub tel. 692 097439
    Powiem że dawno się tak nie ubawiłem. Podkreśliłem tylko co bardziej "interesujące" fragmenty. Pewnie tłumaczone jakimś translatorem. Polecam lekturę całego tekstu.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 19-08-2006 o 02:48
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

No to za czujność, uwagę i postawę obywatelską należy się nam chociaż "małe" piwo (jeśli nie medal) od tych którym udało się uratować niemałą kasę.
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Coś już napisał Awatar babatunde
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Pewnie potrzebowali kasy na wakacje, albo na wyjazd do GB do pracy...
    A co do tego typu aukcji, to juz widzialem aukcje kamery ktora uzywana kosztuje ok 4k zł, a wystawiona była za (kup teraz) 1200. Okazalo sie ze to lombard wystawia, jak chcialem obejrzec, to przez dlugi czas cisza, ale nagle kamera zniknela z allegro, po czym pojawilo sie zawieszenie konta. Pozniej dowiedzialem sie od znajomych policjantow ze przetrzepali im lombard i okazlo sie ze wiekosc sprzetu byla "jeszcze ciepla". A co do tych ktorzy kupuja bo tanio, to latwo moga sie wkopac, wystarczy ze trafia na upierdliwego policjanta, albo odburkną jakiemuś i tamten sprawdzi im wszsytko od numeru buta po numer seryjny aparatu i moze nagle sie okazac że puszka jest zgłoszona jako kradziona. I delkiwent zostanie oskarzony o paserkę...
    BbT

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów