Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: Profesjonalizm, zazdrość czy poprostu chamstwo....?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    Avadra_K, ale majac papierek z kurii probosz moze Ci nafikac
    Tyle że tu to nie probosz był problemem ale chamski fotograf
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Domyślnie

Niestety nie, ostatnie słowo zawsze należy do księdza, kilkakrotnie to na kursie powtarzali...
    Pozdrawiam
    Bourbon

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bourbon
    Niestety nie, ostatnie słowo zawsze należy do księdza, kilkakrotnie to na kursie powtarzali...
    To co właściwie daje ten papier ?

Zablokowany Awatar javion

Domyślnie

ja - kto by mnie nie chcial wykopac mowie ze jak wezwa policje to sprzet wylacze i schowam jezeli policja najpierw podstawnie tak mi nakaze bo za foty mam zaplacone z góry i zrobie je chocby skały srały..........................

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie odpowiedz

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    gowno prawda - to wlasnie parafialny "padre" robi tobie laske... ten swistek papieru, co najwyzej legitymuje twa wiedze o "jakotakim" zachowaniu w kosciele... decyzja finalna i tak nalezy do "padre"...

pozdrawiam... a tak btw - czytam forum i "leb mi sciska" jak sie dowiaduje ile placicie za te kursy... w katowicach w (bodajze) 2004 roku bylo to "co laska"... i owszem moja laske wycenilem na 2 dychy...

pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    jest ten papier gdzieś w necie coby sobie wszystko na laserze wydrukować a podpis na atramencie ?
    qrfa - zawsze znajdzie sie jakis "sfaniak" ktory mysli, ze jak kogos "ochuja" to bedzie debesciakiem... koledzy przepraszam za "francuszczyzne", ale do ciezkiego licha, co ci szkodzi pojsc do swojej kurii, wysiedziec te 2x po pare godzin (w ostatecznosci wloz sluchawki w ucho i upajaj sie muza)... i wyrob sobie ow swistek... a nie szukaj po necie i nie chelp sie jakis to macho bo se cos tam na laserze u wujka "w firmie" wydrukujesz...

o zesz.....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez fotoania Zobacz posta
    Miałam kiedyś przyjemność być fotografem na uroczystości w USC w Dąbrowie Górniczej. Zanim się wszystko zaczęło, Młody coś tam załatwial jeszcze z kierownikiem (pewnie finanse). Nagle do mnie podchodzi i pyta czy mam zarejestrowaną działalność gospodarczą w tym zakresie bo jeśli nie, to kierownik USC nie pozwoli mi robić zdjęć podczas ślubu, wtedy moje zadanie przejmuje ich fotograf (nie wiem jaki sprzęt, ale za 20 odbitek 300zł). Tak sie składa, że mam zarejestrowaną działalność więc mnie stamtąd nie wygonili, ale zastanawiam się czy to rzeczywiście byłoby tak, że ktoś by mnie stamtąd wywalił gdybym była poproszona o zrobienie tych zdjęć tak właśnie jak Autor wątku...
    aniu smutne to acz prawdziwe, ot polskie "gowienko"... a z drugiej strony proste pytanie z serii tzw "szybkich pilek" - kim jest i jakie ma w tym zakresie uprawnienia by mnie kontrolowal... - dopowiedz "na bezdechu" - owszem mam zarejestrowana dzialalnosc - numery regon i nip do wgladu w odpowiednim urzedzie, odpowiedniej instancji... i po bolu... ja wiem, ze kazdy "orze jak morze" i pan "kerownik z panem fotoGRAFIKIEM" po imprezie dziela sie dola... ale nie kazdemu chce sie ulatwiac im zycie... ot co pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez gokyu ; 30-08-2007 o 16:48 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gokyu Zobacz posta
    nie chelp sie jakis to macho bo se cos tam na laserze u wujka "w firmie" wydrukujesz...
    Laser mam w domu a nie u wujka...poza tym widzę, że nie zrozumiałeś aluzji...ale trudno...zwykle tego nie robię ale widzę że to "szczegóLny Przypadek jakiejś paRanoi". Chodzi mi o to, ze ten papiór daje tyle co nic więc po co marnować czas jak i tak "wiksze wrażenie na padre zrobi 200 zeta niż świstek z kurii"...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    Laser mam w domu a nie u wujka...poza tym widzę, że nie zrozumiałeś aluzji...ale trudno...zwykle tego nie robię ale widzę że to "szczegóLny Przypadek jakiejś paRanoi". Chodzi mi o to, ze ten papiór daje tyle co nic więc po co marnować czas jak i tak "wiksze wrażenie na padre zrobi 200 zeta niż świstek z kurii"...
    nie wiem kolego ile zatem "kasujesz mlodych" skoro w budzecie masz 2 stowy dla padre... a nie lepiej, taniej i "konfortowiej" miec ten swistek w kieszeni

pozdrawiam

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ale zdaje sie, ze za chwile przyszedl koscielny i pogonil kolege?

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ale zdaje sie, ze za chwile przyszedl koscielny i pogonil kolege?
    Kościelny a nie probosz. Ramię świeckie
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Chwila moment - czy ten o którym piszesz to był wynajęty i opłacony fotograf przez Twojego kolegę?
    Jeśli tak - to pewnie trochę mu w pracy przeszkadzałeś.
    Jeśli nie - tylko taki stacjonujący w kościele, to wystarczyło chyba z kolegą spisać umowę, że to Ty jesteś fotograf u niego na ślubie i tamten za bardzo nie ma co gadać, bo to od Ciebie kolega kupi zdjęcia i to Tobie on w pracy przeszkadza.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów