Tyle że tu to nie probosz był problemem ale chamski fotografZamieszczone przez Czacha
Tyle że tu to nie probosz był problemem ale chamski fotografZamieszczone przez Czacha
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Ale zdaje sie, ze za chwile przyszedl koscielny i pogonil kolege?
Chwila moment - czy ten o którym piszesz to był wynajęty i opłacony fotograf przez Twojego kolegę?
Jeśli tak - to pewnie trochę mu w pracy przeszkadzałeś.
Jeśli nie - tylko taki stacjonujący w kościele, to wystarczyło chyba z kolegą spisać umowę, że to Ty jesteś fotograf u niego na ślubie i tamten za bardzo nie ma co gadać, bo to od Ciebie kolega kupi zdjęcia i to Tobie on w pracy przeszkadza.
Kościelny a nie probosz. Ramię świeckieZamieszczone przez Czacha
![]()
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Nie fotograf był, bo był a kolega jakoś nie pamięta żeby co kolwiek z kimś podpisywał, czy umawiał się na robieie zdjęć przez inną niż ja osobę.:rolleyes:Zamieszczone przez minek
--------------------------------------------------------------------------------
Ale zdaje sie, ze za chwile przyszedl koscielny i pogonil kolege?
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Ja bym zrobił tak.
Lampa na moc 1/1 - palnik gora/lewo lub prawo tak zeby pełną parą walnęło idiocie w pyskPo czym powiedzieć "o przepraszam, nie widziałem Pana". I tak kilka razy
Goście nie powinni się zorientować o co chodzi
Fotograf ślubny - z 24-105Phi :P
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Zamieszczone przez ripek
Przez chwilę nawet niałem taki pomysł, ale szkoda baterii na idiote![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Niestety nie, ostatnie słowo zawsze należy do księdza, kilkakrotnie to na kursie powtarzali...Zamieszczone przez Czacha
Pozdrawiam
Bourbon
To co właściwie daje ten papier ?Zamieszczone przez Bourbon
To co daje ten papierek zależy też od Kurii, która go wydała - Katowicka pisze jak byk, że wszystko zależy od księdza... Papierek jest jedynie potwierdzeniem, że wiesz co kiedy można, a kiedy nie. I jest w zasadzie informacją dla księdza, właśnie o tym, że wiesz![]()
Ostatnio edytowane przez radwakon ; 18-08-2006 o 22:48