Teraz tez mi sie wydaje ze sa moze troche ciemne ale dopiero po tym jak przeczytalem te uwagi innych. Wczesniej mi to nie przeszkadzalo. Widocznie nie chcialo mi sie myslec samodzielnie ;-)Zamieszczone przez akustyk
Najbardziej mnie smiesza uwagi typu: "Z takim sprzetem i takie pocztowki! Ech, gdybym ja..."
Gdybym ja tam byl z takim sprzetem to tez bym zrobil takie pocztowki bo 90% moich fotek z wakacji to sa pocztowki. I dobrze mi z tym. I nie rozumiem tego - czy posiadanie "taaakiego sprzetu" nie zezwala na produkcje pocztowek? Czyli: "E, tutaj to nie robie fotki bo to bedzie pocztowka a to przeciez nie godne mojej eLki." ;-)
To jest wlasnie przyczyna dlaczego nie pisze na prfc i dpreview - wszystko jest ach i och pod warunkiem ze nalezysz do "grupy trzymajacej wladze". U nas przynajmniej ci sypna piaskiem w oczy i wytkna: nieostre, za ciemne, poruszone, itd.
Przyklad: koles wrocil z Alaski. Podobaja sie Wam te fotki? Bo mnie nie! Sa jalowe i nudne. Duzo gorsze od pocztowek snowboardera! I poczytajcie komentarze: "great shots!", "very nice!". Jesli to jest very nice to ja dziekuje...