Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: 350D za 2000 tylko jutro (19.08.06) w media markt

Uzależniony

Domyślnie

k:dzien dobry to gdzie te 22 sztuki
    mm: o jak nam przykro wlasnie przed chwili ostatnia sprzedalismy
    k: %$@#%^
    mm: ale moze Pan nabyc w bardzo atrakcyjnej cenie ......
    k:&%^$%#

mm nic nie wie o kombinowaniu canona, oni czychaja tylko na idiotow. Zreszta pewnie te 350 to tzw. pulkowniki, wymacane juz przez kazdego.

Bywalec Awatar fICHU
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

to teraz trzeba zalozyc "alarm" na nowego rejestrujacego sie /logujacego sie z miastem "Lodz" :P
    Swoja droga, ciekawe czy ktos z tutaj obecnych da rade zakupic
    Ale fakt faktem, fajnie wyglada te 2kpln na broszurce MM.

co do pulkownikow, to na szczescie, to sa sprzety, ktore z reguly stoja za szyba, a przez to nie sa az tak strasznie przemacane. Nie sadze by bardziej niz sprzety stojace w sklepach foto - normalnych. Za ta kase, bym mysle przebolal koniecznosc dmuchniecia na start gruszka.

f.
    7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
    Mój śmietnik

Domyślnie

Ja w EoruRtvAgd wyrwałem torbę LowePro TX500 za 29zł, jednak zakurzona torba to co innego, niż zakurzony, wymacany, wypocony aparat, którego już pewnie nie ma, a będą po niego długie kolejki :P

Uzależniony

Domyślnie

Istota pulkownika to nie tylko to, ze macaja klienci ale takze personel i szefostwo ... byl o tym artykul, biora do domu bawia sie 3-6 miesiecy a potem zwracaja .... co madrzejszy klient sprawdza czy ich *nowy* tv nie ma wypalonych tysiecy godzin.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek
    Istota pulkownika to nie tylko to, ze macaja klienci ale takze personel i szefostwo ... byl o tym artykul, biora do domu bawia sie 3-6 miesiecy a potem zwracaja .... co madrzejszy klient sprawdza czy ich *nowy* tv nie ma wypalonych tysiecy godzin.
    No to przynajmniej "sprawdzone" 350D sprzedają

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fICHU
    co do pulkownikow, to na szczescie, to sa sprzety, ktore z reguly stoja za szyba, a przez to nie sa az tak strasznie przemacane. Nie sadze by bardziej niz sprzety stojace w sklepach foto - normalnych. Za ta kase, bym mysle przebolal koniecznosc dmuchniecia na start gruszka.
    Już uczynny pan z obsługi miał mi dać pomacać D200 zza szyby aż tu nagle zjawił się jakiś pan kierownik i powiedział że takiego drogiego aparatu do pomacania nie dają. A że pewnie ten sam pan kierownik bierze go czasem na weekend do zabawy to już inna historia

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

W gdańsku oliwie widziałem kilkanaście egz zapakowanych taśmą ......

widać że była specjalna dostawa ...
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 19-08-2006 o 13:50

Uzależniony

Domyślnie

w hipermarketach kielbase tez myja sciera i ladnie pakuja zeby blyszczala na wystawie

bob*
    Guest

Domyślnie

Taśma z literkami MM czy kamunia?

Zablokowany Awatar javion

Cool

i co i kupilem znajomym 2 sztuki i nie pułkowniki, fakt ze w galerii lodzkiej w "MM" bylo mordobicie o canony 350D i jak juz chcialem ustawic sie do kolejki to braklo ale pojechalem to tego drugiego "MM" i tam wcisnalem sie zza lodowki i mikrofalowki jako trzeci do koleiki zagadalem z drugim co kupuje i juz wszyscy uznali ze ja tam stalem po czym jak juz milem papier na canony to zaczalem wypytywac reszte koleiki co kupuja i co??? zdziwicie sie w galerii wszyscy bili sie o 350D a tu pelna kultura wszyscy stali za sony alfa100 - i pytali sie czy wiem cos na temet tesow tego aparatu bo taki zajefajny i tyle funkcji ma ..... ze pomyslalem ze tylko ja idiota jeden kupilem canony.....
    Wiec panowie i panie dziekuje firmie SONY ze tak zareklamowala swoj hiper antywstrzasowy 10 megapixselowy sprzet ze moglem spokojnie kupic canona i nie jeden jeszcze pewnie tez.

no to teraz zobaczymy co z tymi cenami na canony 350dsie stanie......

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów