Pewnie ze nie stac ale ani ja ani Ty nie mielismy tego urzadzenia w reku. To ze Image Tank jest drozszy 2x wcale nie oznacza ze jest tez 2x lepszy. Jesli komus zalezy wylacznie na kopiowaniu zdjec i to urzadzenie mu to zapewni to dlaczego nie mialby z niego skorzystac ? Wystarczy chociazby wziac do reki cos co sie nazywa E-Tank firmy Level za ponad 500 zl zeby sie przekonac ze drozsze wcale nie znaczy lepsze. Wole kupowanie z glowa niz w oparciu wylacznie o cene.Zamieszczone przez muflon
Poza tym idac Twoim tokiem myslenia lepiej majac wolne 250 zl (+ jakis dysk 2,5 cala oczywiscie) nie kupic tej obudowy, pojechac na wakacje i zobic 200 zdjec (zalozmy posiadajac karte 512 MB) niz wydac 250 zl wsadzic dysk i zrobic ich 3000. Ja osobiscie bym sobie nie wybaczyl tych 2800 zdjec, nie wiem jak Ty, szczegolnie ze byloby to dzialanie tylko dla "madrosci zyciowych"
Aha i zeby nie bylo watpliwosci ... tez jestem zwolennikiem kupowania porzadnych rzeczy ktore mnie nie zawioda ale sa jednak pewne granice glownie finansowe ktore zmuszaja czlowieka do postepowania czasami wbrew tym zasadom.