Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Wykonywanie odbitek na allegro - ktos z Was korzysta ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Wykonywanie odbitek na allegro - ktos z Was korzysta ?

Hej

Potrzebuje wywolac ze 30 zdjec w formacie 20x30 co przy cenach wiekszosci LABow w Lodzi zmasakruje mnie finansowo. Postanowilem wiec ze zalatwie cala sprawe przez allegro gdzie ceny sa wyraznie nizsze.

No i w tym miejscu rodzi sie pytanie ... ktory ze sprzedawcow jest godny polecenia ?
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

robilem u Foto-Gochy. niezle. jak za te pieniadze (dobrze ponizej 4zl za sztuke o ile pamietam) to super.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    robilem u Foto-Gochy. niezle. jak za te pieniadze (dobrze ponizej 4zl za sztuke o ile pamietam) to super.
    W tej chwili ponizej 2,5 zl za odbitke bo daje 10 sztuk + 3 gratis za 25 zl.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak potrzebuje 20x30 to robie w fotonet.tychy.pl - 3.50 za sztuke a jakosc gwarantowana. Allegrowe "laby" wole jakos omijac.

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    Hej
    Potrzebuje wywolac ze 30 zdjec w formacie 20x30 ...
    Ja robiac wieksze odbitki (wlasnie 20x30) zwykle korzystam z http://www.fotograf.net.pl/ cena z pliku to 4 zl ale jak dla mnie jakosc usprawiedliwia cene

Początki nałogu Awatar Madroz
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Ja, tak jak Vitez korzystam z fotonet'u i nigdy nie było problemów. Po plajcie Agfy do wyboru tylko Kodak. Jakość naprawde wysoka. Polecam.
    EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
    PLFOTO

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Voitez, Madroz - dzieki za info :grin: .. wlasnie szukalem jakiegos labu w okolicy a tu "po sasiedzku" w Tychach sie trafil

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Podłącze się. W tym labie w Tychach oferowane sa zdjęcia na papierze "metalicznym" . Co to jest za jedno ? Czy mógłby któś opisać róznice w odbitce zrobionej na normalnym papierze a na metalicznym. Pozdrawiam
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Podłącze się. W tym labie w Tychach oferowane sa zdjęcia na papierze "metalicznym" . Co to jest za jedno ? Czy mógłby któś opisać róznice w odbitce zrobionej na normalnym papierze a na metalicznym. Pozdrawiam
    Mogę ci tylko powiedzieć że ślubne zdjęcia na apierze metalicznym dają lekki efekt 3D. Innych nie widziałem. Trzeba to zobaczyć na żywo, mnie osobiście się podoba, choć nie do każdego rodzaju fotografi to chyba pasuje.

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Podłączę się. W tym labie w Tychach oferowane są zdjęcia na papierze "metalicznym" . Co to jest za jedno ? Czy mógłby ktoś opisać różnice w odbitce zrobionej na normalnym papierze a na metalicznym. Pozdrawiam
    Te co widziałem nam metalicznych (obok leżały na zwykłym) były bardziej "żywe". Kolory sprawiały wrażenie... jakby były podświetlone od środka.. trudno to opisać. Chyba to tak jak różnica miedzy kolorem szarym, a prawdziwym wyglądem metalu.

Niestety te które widziałem nie nadawały sie do zdjęć z powierzchniami białymi... tam zamiast białych plam były plamy "metaliczne" właśnie. Ale do większości zdjęć świetne.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów