Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Problem z połączeniem w XP

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Już sobie poradziłem z moim problemem.Wywaliłem z rejestru większość rzeczy związanych z canonem(wszystkiego nie mogłem bo mam jeszcze drukarkę canona) i zaczęło działać.Wielkie dzięki za pomoc.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Coś już napisał Awatar babatunde
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A zadales sobie trud przeczytania chociazby pierwszej wypowiedzi w tym watku? .
    Tak Vitez, czytalem, ale tak to jest pracowac do wczesnego ranka a po powrocie czytac forum a nastepnie odpisywac.
    Mnie sie dziwne rzeczy dzialy kiedys ze sterownikiem A75 i niedawno z widzialnoscia 350D...
    Wiem ze watek nie dotyczy dslr'ow ale moze trafic tu ktos kto ma np. 350D z niemiecka instrukcja ktorej nie jest w stanie przeczytac

Poza tym wydaje mi sie ze sterowniki dodawane przez Canona, sa do starszych wind, a nie XP....
    BbT

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=-
    Wywaliłem z rejestru większość rzeczy związanych z canonem(wszystkiego nie mogłem bo mam jeszcze drukarkę canona) i zaczęło działać.

Uuu no to operacja na otwartym sercu . Latwiej by bylo gdybys mial tylko aparat - wtedy (po uprzednim backupie) mozna wlasciwie wywalic wszystko co ma zwiazek z Canonem.

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Uuu no to operacja na otwartym sercu . Latwiej by bylo gdybys mial tylko aparat - wtedy (po uprzednim backupie) mozna wlasciwie wywalic wszystko co ma zwiazek z Canonem.
    Byłoby o wiele łatwiej,ale na szczęście te klucze,które dotyczyły drukarki opisane były canonpixma,więc problemu z rozpoznaniem nie było
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów