Cytat Zamieszczone przez alahari

[ Dodano: 19-11-04, 14:21 ]
Cytat Zamieszczone przez Vitez
A poza tym z najezdzania na moje zdjecia moglabys wrocic do tematu watku... zanim bede musial zaczac go moderowac z powodu offtopica
A poza tym jak komuś brakuje już argumentów to zaczyna atakować
No wlasnie... spojrzyj na swoje "argumenty" kilka postow temu . Argument "porownajcie sobie foty moje i Viteza z laweczka" (porownujac moje jedno z gorszych zdjec z twoim jednym z lepszych) albo "jego koty a moje koty i zobaczycie ze lepsze zdjecia kompakt robi" (a tak naprawde grafik a nie kompakt ) nazwalbym wlasnie atakiem, nieprawdaz? .
Sama siebie wkopalas tym stwierdzeniem zaczynajac wlasnie ataki na moje zdjecia zamiast rozsadnych argumentow kilka postow temu. Dla mnie EOT - pokazalas co robisz gdy argumentow brak.
Wg mnie temat sie wyczerpal, zalety i wady kompaktow i dSLR kazdy juz zna i kazdy sobie wybierze, a ja i tak nadal bede polecal 300D z kitem zamiast G6 :P , i mam nadzieje ze uszanujesz takie moje stanowisko i przestaniesz przy kazdym takim moim stwierdzeniu probowac przekonywac o stercie akcesoriow - nie zmienisz mojego zdania przez powtarzanie sie 8) .