A moze pokazmy twoje i moje zdjecia ale prosto z aparatu?Zamieszczone przez alahari
![]()
(ja np stawiam Golluma - daj mi taka GO ztwojego G3 jaka mam na jego portreciku ale bez obrobki)
Filipki - z soczewka makro, a ja mowilem o makro "czystych z kompaktu" a nie z nakladkami. Soczewka makro kosztuje chyba tyle co pol tego Soligora
Juz ci pisalem kiedys ze ty dla mnie jestes bardziej grafikiem niz fotografem i proponowalem walke klisza vs klisza bez skanow i komputera.
Dobry grafik z kazdego kompaktu moze wyciagnac ladne zdjecia nie ustepujace tym z lustrzanki... ale nie wybieramy chyba kompaktu/dslr dla ciebie Alahari? A dla kogos "kto sie przesiada z lustrzanki analogowej" (czyli raczej nie jest grafikiem i ma szacunek dla klatek i nie retuszuje odbitek/negatywow).
Choc coraz badrziej mam podejrzenia ze alahari nas podpuszcza i to ona ma dylemat czy kupywac dSLR czy kompakta ... wynika to rowniez z dosc metnych odpowiedzi na gg - nie chce powiedziec kto chce kupic kompakta za 3500zl wiec zamiast sama sie przyznac zaklada hipotetyczny topic. I twoje wypowiedzi alahari w tym watku tez to potwierdzaja - jak sie wstawiasz za G3 czy G6, czy jak probujesz porownywac wlasne (grafika) zdjecia, zamiast "tej osoby co chce kupic" - smierdzi mi to
![]()