Jak zgrać wszystkie zdjecia na raz ale bez folderów i bez wchodzenia w kazdy folder odzielnie?
Jest taka mozliwosc?
Ponoc przez total commander?
Ale jak?
Jak zgrać wszystkie zdjecia na raz ale bez folderów i bez wchodzenia w kazdy folder odzielnie?
Jest taka mozliwosc?
Ponoc przez total commander?
Ale jak?
alt+f7 wyszukaj wpliki wedlug szablonu *.* lub np *.jpg, *.cr2 itp, wpisz wyniki wyszukiwania do okna przycisk "wpisz do okna", nacisnij gwiazdke i po czym f6, wszyskie zaznaczone pliki zostana przeniesione do drugiego folderu bez folderow w ktorym sie znajduja, zamotane ale dziala
Ostatnio edytowane przez tymin3 ; 15-08-2006 o 20:27
a jak program zachowa jak ma po 2 razy nagrywane zdjecia w przenosnym urzadzeniu?
Ctrl + B, jak działa sam zobacz, tylko na początek nie polecam lokalizacji gdzie jest sporo plików![]()
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R
*slap*Zamieszczone przez MaciekH
Musze wkuc na pamiec ten skrot bo kiedys uzywalem a potem sie zapomnialo i sie meczylem recznym kopiowaniem![]()
Ja nigdy tego skrótu nie znałemZamieszczone przez MaciekH
i przez te wszystkie lata się męczyłem. A tu EUREKA. Dzięki
![]()
http://breezesys.com/Downloader/help/index.html
Link do całego helpa Downloadera Pro
Przeczytaj i zobacz na własne oczy, że ten program zrobi wszystko i to automatycznie. Jest bardziej konfigurowalny niż seria 1D ;-)
Szczerze, to niewiem jak ludzie na Windzie bez tego programiku mogą żyć.
Dla mnie to niekwestionowany nr 1 w cyfrowej foto.
Jest testowa wersja można spróbować i sprawdzić.
Drugi link to wtyczka (plugin) do DPro coś tam generuje, że niby nie da się pliku podrobić, do końca niewiem. Za darmo to zainstalowałem.
the silence is deafening
Wlasnie sprobowalem Downloadera i jestem pod wrazeniem.Super sprawa i jak ulatwia zycie- dzieki8) :wink:
5D + L
mount /dev/tetwojeurzadzenie /mnt/katalog;
cd /mnt/katalog/dcim/;
cp */* /katalog/docelowy/