Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: INSTRUKCJA

Dopiero zaczyna Awatar GRZECHU
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie INSTRUKCJA

Pszukuje instrukcji obsługi lampy błyskowej Canon 420 ex. Próbowałem z eMulkiem ale jakość jest bardzo marna. Może ktoś wie gdzie szukać. Pozdrawiam.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Mam oryginalną w j. angielskim, mogę podesłać skany ... zainteresowany? Ewentualnie powiedz jaki dokładniej fragment Cie interesuje.
    1: Canon G5 + Speedlite 420EX, tuleja 52mm; UV Marumi MC-WPC 52mm; CF Kingston 512MB+32MB; torba; Velbon DX888; baterry pack
    2: Praktica LB, CarlZeiss 35/2.8; Pentacon 50/1.8; Pentacon 200/4; pierścienie makro; osłona przeciwsłoneczna

Miasto
    Tarnów

Domyślnie ODPOWIEDŹ

Bardzo dziękuję za odpowiedź, ale instrukcja po angielsku mam. Szukam po polsku.Pozdrawiam.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

GRZECHU, jakby co to podaj strone a Ci przetłumacze, nie widze problemu.
    1: Canon G5 + Speedlite 420EX, tuleja 52mm; UV Marumi MC-WPC 52mm; CF Kingston 512MB+32MB; torba; Velbon DX888; baterry pack
    2: Praktica LB, CarlZeiss 35/2.8; Pentacon 50/1.8; Pentacon 200/4; pierścienie makro; osłona przeciwsłoneczna

Miasto
    Tarnów

Domyślnie INSTRUKCJA

Bordzo dziękuję za chęci, ale mnie interesuje całość instrukcji lampy stosowana do canona 300. Mam instrukcję po polsku ściągniętą z emulka ale jakość jest marna. Może uda mi się ją gdzieś zdobyć. Jeszcze raz dzięki za chęci. Pozdrawiam

[ Dodano: 24-11-2004 ]
    Jeszcze raz rzucam temat: szukam instrukcji obsługi lampy błyskowej canon 420ex po polsku. Mam ściągniętą z emula ale jakoś marna. Dzieki za pomoc.

maacjo
    Guest

Domyślnie

Szukam instrukcji do CANONA EOS 500N w jęzuku polskim.Jeśli ktoś ma to prosze o podesłanie na macjo@interia.pl Dzieki wielkie!!

Uprawnienia umieszczania postów