Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: 350D - losowo się nie włącza

dmk
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    No ciekawe rzeczy opowiadasz Ja mam taniego zamiennika, z tego co czytalem sporo innych osob z forum takze i dziala idealnie mniej wiecej na poziomie oryginalu. Za 75 zl ktore kosztuje GP mozna miec 3 zamienniki. Jesli uda Ci sie jednym GP zrobic wiecej zdjec niz na 3 takich z allegro to ewentualnie mozna sie skusic ale ide o zaklad ze sie nie uda.
    A polecasz jakieś konkretne? Wiem, że wszystkie są "no name" ale chciałbym kupić jakieś sprawdzone (może jakaś nazwa albo coś)...

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Niczego nikomu nie narzucam, ja szajsu nie lubie a roznica nie jest az tak kolosalna aby nie dopłacic tych kilku zł do markowego produktu. Sam posiadam 2 zamienniki BP-511 własnie od GP, ale jak to woli :wink:
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 14-08-2006 o 16:14

dmk
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy
    Niczego nikomu nie narzucam, ja szajsu nie lubie a roznica nie jest az tak kolosalna aby nie dopłacic tych kilku zł do markowego produktu. Sam posiadam 2 zamienniki BP-511 własnie od GP, ale jak to woli :wink:
    I jak się one mają do akumulatora z KITu?

Podaj jakieś konkretne liczby proszę...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Witam.
    Szkoda kasy na GP. McKane ma rację lepiej przeznaczyć na coś innego. Ja brałem z
    http://www.allegro.pl/item118702429_...l_1300mah.html
    i tak są żywotniejsze od oryginału.
    EOS 33; G7; EOS 400D/BG-E3; S.17-70/2.8-4.5; C.70-200/4L; Kenko x 1,4; 430EX;....+ inne graty

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dmk
    A polecasz jakieś konkretne? Wiem, że wszystkie są "no name" ale chciałbym kupić jakieś sprawdzone (może jakaś nazwa albo coś)...
    Kupowalem w tym samym miejscu co thejman (z tym ze wersje do 300D). Uzywam okolo roku i nie zauwazylem zadnych problemow.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Domyślnie

tak dla ścisłości, czy to właśnie GP nie robi aku dla Canona? Czy to nie w jakiejś chińskiej czy koreańskiej fabryce ludki od Canona nanoszą logo Canona na te aku od GP i nie opylaja ich nam z przebitką 150%? Myśle, że z tanimi zamiennikami może być tylko ciut gorzej na mrozie oraz trzymanie pojemnoiści w długim i intensywnym użytkowaniu może być gorsze. Jeśli ktoś nie będzie mieszał różnych aku w gripie to nic nie powinno się stać

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dmk
    I jak się one mają do akumulatora z KITu?

Podaj jakieś konkretne liczby proszę...
    Z jakiego kitu?? Czego liczbe??

Jesli zas chodzi o ogniwa to zgadza sie Canon stosuje ogniwa GP.

Pozdro

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ja kupowałem 2 szt. do 350D w http://www.eltec.alpha.pl/ - polecam -bez problemów - gwarancja pisemna 6 miesięcy - na szczęście nie musiałem korzystać - ale ci co musieli piszą że nie ma z tym najmniejszych problemów. U mnie akumulatorki dzałają bez problemu

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy
    Osobiscie bardzo odradzam tanie zamienniki z allegro, szit to jest jak CH****.
    Aparat 100zł nie kosztował wiec wypadałoby go karmic z czegos lepszego, z czegos do czego mozna miec zaufanie. Polecam Aku GP moze nie sa tanie ale sa bardzo dobre i wydajne te pojemnosci podawane na allegro to czysta sciema! .
    Wspolczuje negatywnych doswiadczen .
    Moje 4 sztuki czystych sciem juz prawie 2 lata mi swietnie sluza (ponad 1000 zdjec na komplecie 2 sztuk w gripie) 8) .
    Po 2 sztuki z 2 roznych zrodel, zeby nie bylo ze mi sie tak trafilo.

dmk
    Guest

Domyślnie

Ok, to chyba zamówię 2000 mAh w tym sklepie (http://www.eltec.alpha.pl/). Aparat po wymianie działa idealnie

Jeszcze pytanie 2: czy ktoś używa/używał tego konwertera do baterii żeby można było zwykłych AA używać? Czy są zamienniki tego konwertera od Canona (żeby nie kosztowało to więcej niż 50zł - bo straci sens).

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów