Pare minut z Patch Tool-em
Pare minut z Patch Tool-em
Też zauważyłem, ale skoro nie robi tego na fullsizie to nie warto się babrać.Zamieszczone przez Vitez
Miałobyć tylko pokazane, że można. Resztę autor zrobi sobie sam na większym obrazku.
Skoro jednak widac na pierwszy rzut oka rowniez w smallsize to jednak warto sie postarac a nie zostawiac robote rozbabrana w polowieZamieszczone przez Zielony
.
Nawet nie staram się polemizować :-DZamieszczone przez Vitez
Dzięki VITEZ za radę!!!! Zmotywowałeś mnie. Naprawdę!!!! Siedzę i rzeźbię.
Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.
Kurcze tego PATCHa to nie znam i nie umię. Gdzie go znaleźć bo fakt wychodzi nim super.
Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.
A który PS? Pytam bo może w różych wersjach jest różnie. Na pewno jest na palecie narzędzi![]()
Z tym, że u mnie (PS7) jest razem z Healing Brushem (zmienia się ikonka w zależności od wybranego) - może dlatego nie umiesz znaleźć.
Zapodaj później jak Ci wyszło. Swoją drogą się okaże jak go użyłeś. Nie sugeruj się tylko Patchem - Clone Tool, albo HB też się może w niektórych zakamarkach przydać. Popracuj, popróbuj, aż się nauczysz.
EDIT: Aha, w PS 7 PATCH jest pod klawiszem "J"