Pokaż wyniki od 1 do 10 z 354

Wątek: Parodie na weselach (i nie tylko) :D

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    wrocław / łódź

Domyślnie

byłem dzisiaj w Bolesławcu, miasto nieduże, weselnych profi pewnie też nie wielu... Spacerowałem po rynku, ale na jego górze był kościół, z którego dziedzińca było widać cały plac. Podchodzę, patrze jakiś ślub, poczekałem grzecznie aż cała imprezka zwinęła się do środka. siadam na ławce, i zaczynam podpinać tilt/shifta. W tym momencie podchodzi do mnie fotograf obsługujący to wesele z jakąś hybrydą samsunga. rozmowa wyglądała mniej więcej tak:
    - widzi pan, jak by pan miał taki aparat jak ja, to by pan nie musiał się chrzanić z tymi obiektywami
    uśmiech z mojej strony
    -ale widzi pan, pan swoim aparatemn nie zrobi takich zdjęć jak ja
    -jaasne, niczym się nie różnią dobra cyfrówka od lustrzanek cyfrowych, szkoda pieniędzy, na pewno bym zrobił
    -mogę o kazdą kasę się założyć że jednak nie
    -no dobra, to jakie mam zdjęcie zrobić
    -z selektywną głębią ostrości
    tutaj chwila przerwy
    -a tak po chłopsku?
    -no np żeby ostrość przechodziła jedynie po przekontnej kadru
    jeszcze dłuższa przerwa
    -no to chyba jednak nie...
    Tutaj sobie pożyczyliśmy udanych fot itp itd uśmiech, cześć, cześć i tyle sobie pogadaliśmy. Oczywiście gadka w bardzo koleżeńskiej atmosferze, ale gość był tak pewny siebie, że aż mnie zatkało.

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jdw
    W tym momencie podchodzi do mnie fotograf obsługujący to wesele z jakąś hybrydą samsunga.
    OMG... Ciekaw jestem portrecików z sesji... Choć widziałem już takie pracowicie zblurowane w PS...
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uprawnienia umieszczania postów