Pewnie pomyslal, ze to kompakt ...z reszta nie dziwie mu sieZamieszczone przez zOOn
![]()
Pewnie pomyslal, ze to kompakt ...z reszta nie dziwie mu sieZamieszczone przez zOOn
![]()
ROTFLZamieszczone przez DoMiNiQuE
Nastepnym razem biore z gripem![]()
5D
To nie byl chyba taki znowu dziadek jak mial tylko +3Zamieszczone przez Priest
Sam mam na swojej jedyNce ustawione jakies +2.5 i ze smiechem obserwuje przecieranie oczu mlodszej rodziny, ktora usiluje zrobic zdjecie moim aparatem.
Pozdrawiam
Marek
-----------
canon user
mrek on miał jeszcze dodatkowo okulary na nosie![]()
Priest.... korekcja w celowniku jest właśnie po to aby nie trza było robić zdjęć w okularach... więc okulary w górę a w celowniku wszystko widzi... tak to działa od dawien dawna....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Wyjde na największego głupka ze wszystkich, ale trudno. Byłem kiedyś na pewnej górce niedaleko domu i podszedł do mnie koleś żebym mu zrobił zdjęcie jakimś mega starym Zenitem. Pytając mnie powiedział żebym sam sobie go ustawił. Wolałem odrazu odpowiedzieć żeby sam to zrobił, bo nie chciałem sie przez 5 minut przyglądać co gdzie jest. Nie moja wina, że nigdy wcześniej nie trzymałem Zenita w ręce! Ale za to kadr był całkiem ładny![]()
oj hellfire... zenit to podstawa.... tam są tylko dwie lub trzy diody....![]()
Teraz to już wiem i umiem poustawiaćU mnie w rodzinie nigdy nie było tradycji fotograficznych tak więc nie miałem jak sie go nauczyć. A samemu kupować jakoś nigdy mi nie zależało.
no to teraz przełącz automat na manual i do nauki....![]()
Nie chodziło o to, że nie wiedziałem jak ustawić, tylko gdzie ustawić. A o automacie już dawno niepamiętam![]()