Strona 36 z 36 PierwszyPierwszy ... 26343536
Pokaż wyniki od 351 do 354 z 354

Wątek: Parodie na weselach (i nie tylko) :D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Masakra jakaś.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Masakra jakaś.
    No niestety, taka praca to nie tylko pijani wujkowie i świadkowe do poderwania. Czasem bywa i tak :sad:
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    No niestety, taka praca to nie tylko pijani wujkowie i świadkowe do poderwania. Czasem bywa i tak :sad:
    W sumie smutny, ale jednak prawdziwy dowód zaufania jakim darzą Cię klienci. Zaproponowałeś im kogoś innego?
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Bywalec Awatar Pinek
    Miasto
    MG aka Stąporków (świętokrzyskie)

Domyślnie

Czy to parodia to nie wiem ale ''buraka spaliłem''.
    Kiedyś będąc na wakacjach gdzieś w górach widzę jak kobietka w jednej ręce trzyma smycz z pieskiem a w drugiej jakiegoś kompakcika i próbuje zrobic pieskowi zdjęcie, tym bardziej że piesek był ruchliwy więc nie tak łatwo jej to szło, wręcz strasznie nieudolnie więc pomyślałem a co mi tam podepne pod puszkę tele i pstryknę "gułajowi" parę fotek i jak babka będzie chciała to prześlę jej na maila, po kilku ujęciach pokazuję właścicielce rezultaty na ekranie mojego canona, przeglądamy i przegladamy naglę mówię: "o proszę popatrzeć a tu to piesek wyszedł nawet jak jakiś rasowiec!"...po czym się okazało że to był rasowiec, kobieta prowadzi hodowlę Manchesterów terierów a fotografowany pies (reproduktor:-) kosztował ją wraz ze szczepieniami itd ok 12tyś zł. ...buraka spaliłem ale na szczęście zdjęcia się podobały.

Strona 36 z 36 PierwszyPierwszy ... 26343536

Uprawnienia umieszczania postów