Strona 6 z 33 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 354

Wątek: Parodie na weselach (i nie tylko) :D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd
    Dziewczyny albo znały swój aparat na pamięć albo....
    A ja tam myślę, ze to były profesjonalistki i nie potrzebowały światłomierza do prawidłowego ustawienia warunków ekspozycji... czoła chylę
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd
    Po dłuższej chwili odkryłem, że... aparat nie miał zatyczki do baterii i samej baterii Dziewczyny albo znały swój aparat na pamięć albo....
    Warto sobie przypomnieć słoneczną 16, deszczowe 2.8 i dodać do tego odrobinę wyczucia (-:

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

moj zenek wciagal baterie nosem takze czasem w polowie kliszy zdarzalo sie ze pracowalem bez swiatlomierza i po pewnym czasie juz mniej wiecej na oko i tak robilem bo bylem przyzwyczajony do padnietej baterii w Canonie tez sie przydaje.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mnie ostatnio ubawiło setnie takie cuś:
    Siedziałem sobie ze znajomymi w lokalu gdzie Fotogalicja wystawia swoje zdjęcia, pijemy piwko, pogaduchy lecą. 350d+tami 28-75 leżą przede mną. Sielanka. Od sąsiedniego stolika podchodzi gostek z jakimś miniaturowym kompaktem i prosi mnie żebym zrobił im zdjęcie. Jak podawał mi aparat wypowiedział magiczne: "just press here" i wskazał na "spust migawki" ;-) (w sumie to nie wiem jak nazwać ten guzik w kompaktach haha)
    To w sumie nic w porównaniu do tego co ja zrobiłem po tych słowach Otóż wziąłem kompakcika w ręce i jak kręgiel przystawiam go do oka coby przez wizjer zerknąć Niestety, ten kompakcik miał tylko LCD
    Ech te odruchy "lustrzankowe"...

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Ja jakis czas temu bylem na mocno lokalnej komunii.
    Musialem calkiem z zaskoczenia (dla mnie) zrobic kilka zdjec w kosciele. Kosciol jasny, taki na ISO400 z reki bez wiekszych problemow.
    Szalal tam Pan Fotograf z jakims 3-cyfrowym analogowym Canonem plus 24-85 strzelajac lampa na prawo i lewo (420EX)
    Chcial nie chcial wyciagnalem moj sloik (24-70L), i zrobilem dzieciakowi kilka zdjec gdzies z boku kosciola, samemu z rodzinka itp. A ze warunki swietlne nie perfekcyjne, to wiekszosc zdjec polecialo w serii na wszelki wypadek.
    Po chwili uslyszalem jak pan fotograf wraz z pomagierem cyt:"strzelal serie". Z lampa blyskowa :-)))

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Awatar pucek
    Miasto
    Gorlice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loram Zobacz posta
    Mnie ostatnio ubawiło setnie takie cuś:
    Siedziałem sobie ze znajomymi w lokalu gdzie Fotogalicja wystawia swoje zdjęcia, pijemy piwko, pogaduchy lecą. 350d+tami 28-75 leżą przede mną. Sielanka. Od sąsiedniego stolika podchodzi gostek z jakimś miniaturowym kompaktem i prosi mnie żebym zrobił im zdjęcie. Jak podawał mi aparat wypowiedział magiczne: "just press here" i wskazał na "spust migawki" ;-) (w sumie to nie wiem jak nazwać ten guzik w kompaktach haha)
    To w sumie nic w porównaniu do tego co ja zrobiłem po tych słowach Otóż wziąłem kompakcika w ręce i jak kręgiel przystawiam go do oka coby przez wizjer zerknąć Niestety, ten kompakcik miał tylko LCD
    Ech te odruchy "lustrzankowe"...
    dokładnie tak samo mam ;D

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pucek Zobacz posta
    tak samo mam ;D
    I tylko po to odświeżyłeś wątek sprzed półtora roku żeby nas o tym poinformować?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Coś już napisał Awatar MrSpike
    Miasto
    Wwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    I tylko po to odświeżyłeś wątek sprzed półtora roku żeby nas o tym poinformować?
    dzieki temu "odswiezeniu" mialem sporo dobrej zabawy czytajac caly watek

pozdr
    spajk

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrSpike Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    dzieki temu "odswiezeniu" mialem sporo dobrej zabawy czytajac caly watek

Dokładnie!
    Wydawało mi się że hydepark mam w małym palcu, ale znowu wyszło na to, że to kopalnia wiedzy bez dna

Dzięki Pucek!
    Pozdrawiam
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Po uroczystości wręczenia dyplomów jeden z rodziców poprosil fotografa obsługującego prasowo tę imprezę (Olek E-1, ależ on ciche lustro ma! ) o zrobienie zdjęcia jemu i świeżemu doktorowi, wręczając jakiegoś kompakcika. Fotograf kompakcika do oka - oops. No dobrze, to zombie. Naciska spust - nic. drugi raz - nic. Wreszcie przytrzymał go wystarczająco długo aby AF zadziałał i zrobił to zdjęcie.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Strona 6 z 33 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów