no mnie się pare razy zdarzył taki tekst na widok moich białych rur:
- ooo! elka!!
- a już ci, elka jest bardziej sraczkowata .
ale chłopaki bez urazy![]()
no mnie się pare razy zdarzył taki tekst na widok moich białych rur:
- ooo! elka!!
- a już ci, elka jest bardziej sraczkowata .
ale chłopaki bez urazy![]()
No to teraz (po tym poście) to już na poważanie zacznę się zastanawiać nad zmianą systemu na Nikon.Zamieszczone przez tompac
![]()
z pozdrowieniami "69"
chyba konica-minolta albo raczej teraz sony, bo tompac uzywa d7d...
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Nie przesadzajcie . Są ludzie , którzy analoga nie dotknęli więc nie wiedzą jak to działa . To że Ktoś foci 1 a nie innym sprzętem nie znaczy że ma pojęcie o tym co było 100 lat temu i jak to działa![]()
W zeszłym roku miałem przyjemność być na weselu jako gość... i nie mogłem odmówić sobie przyjemności nawiązania znajomości z fotografem obsługującym imprezę. Fotograf uzbrojony był w EOSa 500 z kit-owym obiektywem, ale nie sprzęt jest najważniejszy, ważniejsze są umiejętności a tych chyba mu nie brakowało, bo jak twierdził jest w stanie zrobić nieporuszone zdjęcie przy czasie 1s (z ręki oczywiście). Zdjęć z wesela niestety nie widziałem, ale mam nadzieję, że z owej zręczności nie korzystał zbyt często...
Tydzien temu bedac na Trocadero zachcialo nam sie z zona wspolnego zdjecia z wieza Eiffel'a w tle (a co!). Zagadnalem najblizszego goscia z lustrzanka z prosba o zdjecie moim 350D.
Po kilku chwilach ustawiania sie i szukania ujecia zapytal, ktorymi przyciskami sie zoomuje, bo nie moze znalezc. Sam mial D70s...
Wymieklem...
PS: OT: 80% lustrzanek na szyjach turystow we Francji to Nikon.
Ostatnio edytowane przez zOOn ; 15-08-2006 o 14:25
5D
Pewnie pomyslal, ze to kompakt ...z reszta nie dziwie mu sieZamieszczone przez zOOn
![]()
ROTFLZamieszczone przez DoMiNiQuE
Nastepnym razem biore z gripem![]()
5D
mrek on miał jeszcze dodatkowo okulary na nosie![]()
Priest.... korekcja w celowniku jest właśnie po to aby nie trza było robić zdjęć w okularach... więc okulary w górę a w celowniku wszystko widzi... tak to działa od dawien dawna....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....