Strona 28 z 36 PierwszyPierwszy ... 182627282930 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 354

Wątek: Parodie na weselach (i nie tylko) :D

Bywalec Awatar plaucjusz
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    a tu taki cywilny ślubik w nowym dresie znalazłem

http://izismile.com/2009/10/14/a_gro...t_20_pics.html

O Jezusie i wszystkie razem wzięte...... Takiego przegięcia pałki to nie widziałem jeszcze...
    Chyba jednak mało widziałem
    Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
    Artysto, twórz, nie gadaj!
    Johann Wolfgang Goethe

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

masakra...
    no comment...

Bywalec Awatar suluf
    Miasto
    > :Wieś

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    masakra...
    Rzeczywiście, zdjęcia takie sobie

Coś już napisał
    Miasto
    Dublin

Domyślnie

Czytam tak czytam z wielkim usmiechem na twarzy i wkoncu postanowilem opisac moje 3 przypadki.
    1 Siedzimy w barze spotkanie milosnikow fotografii kazdy jakis tam sprzecik na stole ogolnie rozmowa o szklach wymiana itp aparaty sie przewijaja z reki do reki w pewnym momecie mam moja 30D plus baby lans a kolega obok 1D Mark III 24-70L i podchodzi do nas BLONDI z cyfra i mowi do mnie o widze ze ma pan najlepszy sprzet to czy moze zrobic pan nam zdjecia Mina kolegi z 1D bezcenna
    2 przyklad studniowka panny Ide sobie jako gosc ale wziolem na wszelki wypadek 30D plus 85. 24. 50 dla testow tak mowie sobie przed wyjsciem godzine po foce i sprzet do auta. o 9 zjawiaja sie grupa pseudo fotografow pani 1000D plus kit i 430 ex pan juz zaawansowany fotograf 20D plus sigma jakas szeroka i 580 ex chodzi pani i robia po jednym zdjecia kazdemu przy stoliku dochodza do mnie spojrzenie na krzesle obok torba z napisem lowe pro i nagle pani znika przychodzi pan fotograf i cyka i cyka i oslepia mnie tak tymi zdjeciam cuduje raz w gore lampa raz za siebie och poezja co on z nia wyprawial po 3 min widac krople splywajace na twarzy i dumnie pokazuje mi foto z pytaniem moze byc ja na to jestem po kilku glebszych wiec niech juz bedzie pozniej jak robili grupowe ja stalem z 2 m przed fotografem on sie przytulal dzielnie do sciany bo nie mogl kadru zlapac
    3 przypadek siedze u znajomych i wpadaja jacys znajomi mego kumpla nagle gostek gadka szmata ze tu on robi zdjecia dla magazynow i takie tam . Ja z czystej ciekawosci pytam a jaki masz sprzet owiera swoja wielgachna torbe na kolkach a tam laptop 580 -1000D ( znowu) kit plastik 50 i 75-300 . cos tam naburknol ze ostatnio sobie kupil dobre uv jak mi pokazal tego Polara juz wiecej z nim nie chcialem rozmawiac;D a jeszcze wspomnial ze od kiedy kupil sprzet uzywa tylko zielonego kwadracika bo sprzet z wysokiej polki i nie trzeba w nim nic przestawiac po tym tekscie nawet sampli nie chcialem ogladac wypilem do konca piwo i zeby nie smiac sie glosno z pana z walizka podziekowalem i ucieklem do domu z wielgachnym usmiechem
    Canon 6D / Canon135L / Sigma 35Art/ Sigma 85 Art

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dariuszpicasso Zobacz posta
    Czytam tak czytam z wielkim usmiechem na twarzy i wkoncu postanowilem opisac moje 3 przypadki...
    Z całym szacunkiem, i bez agresji...

1. Jeśli mnie pamięć nie myli, ten wątek nazywa się.. Czekaj, czekaj.. Parodie na weselach? Rozumiem że zaokrągliłeś do nich studniówkę... ?
    2. A z beczki zupełnie innej.. Kolega zawsze ocenia przyszły efekt po sprzęcie innych? Rozumiem że wielu "miszczuf" i "profi" z analogowym dalmierzem w ręku , kolega po prostu zabiłby śmiechem...? Oj nieładnie..
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Siedzimy w barze spotkanie milosnikow fotografii kazdy jakis tam sprzecik na stole ogolnie rozmowa o szklach wymiana itp aparaty sie przewijaja z reki do reki w pewnym momecie mam moja 30D plus baby lans a kolega obok 1D Mark III 24-70L i podchodzi do nas BLONDI z cyfra i mowi do mnie o widze ze ma pan najlepszy sprzet to czy moze zrobic pan nam zdjecia Mina kolegi z 1D bezcenna
    Pytanie za 10 pkt. Czy tzw. "Blondi" nie odznaczała sie poczuciem humoru, którego nie złapaliście Znam taką Blondi, która zdolna by była do podobnych "poświęceń"
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Coś już napisał
    Miasto
    Dublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta

1. Jeśli mnie pamięć nie myli, ten wątek nazywa się.. Czekaj, czekaj.. Parodie na weselach? Rozumiem że zaokrągliłeś do nich studniówkę... ?
    2. A z beczki zupełnie innej.. Kolega zawsze ocenia przyszły efekt po sprzęcie innych? Rozumiem że wielu "miszczuf" i "profi" z analogowym dalmierzem w ręku , kolega po prostu zabiłby śmiechem...? Oj nieładnie..
    p.s ja widzialem te zdjecia ze studniowki normalnie tragedia jak bym wiedzial ze za taka partanine mozna wyrwac 2 k sam bym sie zglosil i nie mial bym wyrzutow sumienia
    co d ad 1 z tego co czytam wiekszosc jest nie zwiazana z weselami
    Canon 6D / Canon135L / Sigma 35Art/ Sigma 85 Art

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

p.s ja widzialem te zdjecia ze studniowki normalnie tragedia jak bym wiedzial ze za taka partanine mozna wyrwac 2 k sam bym sie zglosil i nie mial bym wyrzutow sumienia
    co d ad 1 z tego co czytam wiekszosc jest nie zwiazana z weselami
    Jezeli gosciu mial byc 'profi' i wzial za to kase to rzeczywiscie mozna sie z tego posmiac. Szczerze przyznaje ze sam bym sie zdrowo napocil na studniowce.

Bywalec Awatar toshimitsu
    Miasto
    Dublin/Lodz

Domyślnie

Czytam i czytam wiec tez cos dodam:

Nie jestem onanista sprzetowym ale w zwiazku ze swoim rozwojem ostatnio sporo kasy wlozylem w sprzet i oczywiscie moja druga polowa nie mogla sie powstrzymac od podzielenia sie tym z kolezankami. Od tego czasu slysze na spotkaniach ,ze: "ten aparat to jednak zaj$%*ste zdjecia robi".

To jest troche smieszne a troche irytujace.

A juz najbardziej mnie smiesza ludzie ktorzy sie na mnie obrazaja jak jestem gdzies na imprezie i nie chce zgrac zdjec na kompa bo ktos ma czytnik kart mowiac ,ze musze je napierw wywolac. I cisza... czekaja az ja zaczne sie smiac bo nie wiedza czy zartuje czy nie. A ja dodaje - "ale ja mowie powaznie" i widze krzywa mine.
    Ostatnio edytowane przez toshimitsu ; 02-11-2009 o 19:07
    Positively dirty minded

Bywalec Awatar trolluch
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta

1. Może i wątek ma nazwę traktującą o weselach, ale już w 6. poście sam Wielki Vitez rozszerzył go na wszelkie parodie.
    2. Co do oceniania po sprzęcie - co czytam wątek na forum, to wszędzie panuje opinia (jedyna i właściwa, nie znosząca sprzeciwu), że robiąc zlecenia (zwłaszcza ślubne, ale innych też to się tyczy), to bez minimum 5D nie startuj. Bo inaczej zepsujesz zleceniodawcy pamiątkę lub, że może to jakoś wyjdzie, ale nie ta plastyka itp.
    coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie

Strona 28 z 36 PierwszyPierwszy ... 182627282930 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów