a tu taki cywilny ślubik w nowym dresie znalazłem
http://izismile.com/2009/10/14/a_gro...t_20_pics.html
a tu taki cywilny ślubik w nowym dresie znalazłem
http://izismile.com/2009/10/14/a_gro...t_20_pics.html
masakra...
no comment...
Otóż to
A swoją drogą na swoim ślubie miałem fotografkę z 30D + 17-85 + 580. I ze zdjęć jestem zadowolony - kobieta miała pomysł na dobre kadry.
coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie
Mi to specjalnie snu z powiek nie spedza... Chociaz nie powiem, bylem raz gosciem na jakims weselu no i padlem ofiara jakis tam zartow tego czy innego wujka dlatego ze wzialem swoje 400d. Jeden nawet wychwalal swojego "gluptaka".
Moze sobie mysla ze skoro nie jestes profi to masz aparat dla lansu albo cos w tym stylu :-) Moze w dobie cyfrakow i wszechmocnej automatyki nie widza wiekszego sensu inwestowania w amatorski sprzet. Tak czy inaczej pies ich tracal :-)
A propos lansu:
Cytat z zycia wziety:
"Kumpel kupil sobie super lustrzanke (jakis Olek), mowie Ci zaje-ista! Nawet w aparacie moze zmieniac jasnosc zdjec i kolory" Nie chcialo mi sie tlumaczyc ze to sa ustawienia wyswietlacza :-)
COS musza ci powiedziec, zeby sie poczuc fajniej. Ale tak jest w prawie kazdej branzy i hobby, gdzie z preferencjami sprzetowymi wybiegniesz daleko poza gusta tych ze srodka krzywej Gaussa.
Trzeba robic swoje i samemu wplywac na gusta ludzi poprzez swoje prace oraz postawe, a nie tylko probowac sie wpasowac w wiekszosc, bo oni sami nie wiedza dlaczego cos im sie podoba.
FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
"I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin
Canon 500D + EFS 18-55mm IS + osłona przeciwsłoneczna +EF 50mm F/1.8 II + 430EX II + dodatki
flickr
no cóż nie miał podglądu to musiał na czterech![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971