Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Sigma 24-70 /2,8 kontra Tamron 28-75 /2.8

Mieszany widok

Domyślnie

Nikt nie sprawdzał takiego zestawu przy baaaardzo ruchomych obiektach typu boks i inne mordobicia??

bo mydłem się nie martwię, bo pojadę i wybiorę sobie egzemplarz, który będzie mi pasował...
    głównie martwię się o servo...

jeżeli nie będzie wolniejsze od mojego starego śrubokręta w Nikonie D50 to spoko...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoŚwiecidełko

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vasco5 Zobacz posta
    Nikt nie sprawdzał takiego zestawu przy baaaardzo ruchomych obiektach typu boks i inne mordobicia??
    Tak się składa, że fotografowałem ową sigmą boks. AF co prawda dawał sobie radę, aczkolwiek do pełni szczęścia jeszcze trochę brakowało. Dużym minusem w takich warunkach (ciemna hala, ciemne boisko) jest niestety pudłowanie AF, co było głównym powodem sprzedaży tego obiektywu. Co do ostrości, to na 2.8 było lekkie mydełko ale nie było tragedii. Zerknij do mojego tematu (link w podpisie) jest tam kilka zdjęć wykonanych za pomocą tego szkła (jest to dokładnie zdjęcie - 2, 3, 4, 6).
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dodam tylko, że wg mnie za tę cenę, za którą jest ta Sigma aktualnie sprzedawana myślę, że warto ją kupić.
    Ostatnio edytowane przez Zemun ; 25-05-2008 o 22:25 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów