Witam serdecznieZamieszczone przez Kolekcjoner
Po1 p. Niesporek nie prowadzi pokazów Road Show a tylko warsztaty fotografii studyjnej z wykożystaniem A100
po2. Pokazy w trakcie trwania Road Show prowadzi 3 ludzi z bardzo dużym doświadczeniem w tej branzy.
Nie wierzę by ktokolwiek z tego zespołu powiedział " jeśli chodzi o matryce to są firmą przodującą pozostawiając inne w tyle."
Często podkreślamy że Sony produkuje matryce,ale nigdy nie mówimy źle o konkurencji.
Zdjęcia rajdowe oraz z samochodami Porshe wykonałem ob. 75-300 i podkreślałem to na każdym kroku. Nie twierdziłem że zostały zrobione 18-70
Prezentacja trwała cały dzień i jeżeli posłuchało się 3 min wypowiedzi to potem pisze się takie kwiatki.
Tak się składa że nasza trójka zajmująca się w Sony pokazami to ludzie fotografujący min. 20 lat, tak więc nie jest tak że w nasze usta można wepchnąć co tylko się da.
Pokazywałem też przykłady zdjęć wykonanych ze stabilizacją, podkreślałem że czas naświetlania można z reguły wydłuzyć
o 3 działki ale pokazywałem też zdjęcie w którym poszalałem nieco naświetlając je przez 1/2s wyszło nieźle ale nie ukrywałem że bylem oparty o ścianę...
Tak czy inaczej serdecznie pozdrawiam i zapraszam na pozostałe pokazy
Z większością odwiedzających łatwo łapiemy kontakt właśnie z tego powodu że łączy nas jedna fotograficzna pasja. ..
A przychodzą też ludzie w koszulkach Canon, Nikon
Pozdrawiam wszystkich ekspertów Canona
Rafał
Sony Photo Team