-
Obertroll
Na sony road show pokazy prowadzi (wg. info z KKM Pan Krzysztof Niesporek - jest tam o tym zresztą cały wątek). Ja byłem na pokazie w Krakowie i wyglądało to normalnie
. Pan twierdził że Sony to najbardziej perspektywiczny system, że alfa 100 zaspokoi w zupełności wymagania nawet półprofesjonalisty, że w ogóle to jeśli chodzi o matryce to są firmą przodującą pozostawiając inne w tyle. Także jak ktoś nie interesuje się tym tematem zbyt dogłębnie to nie ma wyjścia kupi alfę. Prezentował galerię zdjęć z rajdów zrobioną jak twierdził A100 ze szkłem 18-70.
Jakiś czas temu byłem też na pokazie D2Xs i facet miał laptopa (do pokazu zdjęć), ........takiego na którym wszystkie wykonane tym aparatem zdjęcia miały głeboki odcień magenty
. Pominę już tutaj fakt, że o niektórych funkcjach tego aparatu wiedziałem więcej od niego. Pomylił np. dopuszczalną liczbę zdjęć w serii z dopuszczalną liczbą zdjęć mieszczących się na karcie (może ze zdenerwowania ). Natomiast najlepsze było to, że do sklepu (tam był pokaz) przyszedł gość, jak się okazało zawodowy fotograf (nikoniarz), zielony w zakresie cyfry, który nosi się z zamiarem kupna tego aparatu... Widziałem jego minę po oglądnięciu zdjęć na tym laptopie: facet albo długo nie kupi cyfrówki albo nie będzie to Nikon.
Ciekawe jak będą wyglądały pokazy (jeśłi w ogóle takowe będą
) nowych Canonów?
Aaa.. jeszcze jedno. "Duuuuże białe" to jest profi;-) , co byście nie robili to tak jest
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner 
Uprawnienia umieszczania postów