To jest szansa na spotkanie.. mam bliżej z roboty do solpolu - gietrzy chyba też ;-)Zamieszczone przez Rafiki
Pozdr
Artur
To jest szansa na spotkanie.. mam bliżej z roboty do solpolu - gietrzy chyba też ;-)Zamieszczone przez Rafiki
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
No właśnie Artur, gdzie to jest? Na priva poproszę. TIA.Zamieszczone przez arturs
Cały dzień czy w konkretnych godzinach będą te prezentacje?Zamieszczone przez Rafiki
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
no to już wiem, że najpierw wpadne do Piotra się przywitać a potem Ciebie bede atakował w NOTcie, niestety ten sklep ma jeden feler, jest strasznie ciemny i na pietrze, aby wyjśc na zewnątrz trzeba się troche natupaćZamieszczone przez Rafiki
oczywiście bede miał plecaczek ze sobą, będzie mozna coś lepszego jak tylko kita zapiąć do 'setki'
pozdr
PS Przyczytałem wątek i teraz rozumiem mechanizmy powstawania plotki w necie![]()
Tompac... jak widzę jesteś czujnyCieszę się że się zobaczymy
Żeby zwrócić honor Alfie, to okazuje się że ma ono coś na styl uproszczonego MLU. Alfa 100 ma bowiem dwa tryby samowyzwalacza: 10s i 2 s. Ten pierwszy to klasyk z piszczeniem i światełkiem, drugi to nic innego jak 2 sekudnowe MLU już bez żadnych światełek i pisków.
z ciekawości co to jest to Wasze MLU bo dokładnie namierzyć nie moge?
Mirror Lock Up - wstępne podniesienie lustra.Zamieszczone przez tompac
a ja już myslałem że to taki pakiet modyfikacyjny jak dl F-16MLU
a wracajac do dyskusji jakby mnie ktos zapytał czy mam MLU to bym karpia walnął![]()