Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Próba Bicia Rekordu Użytkowników Forum Online

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chyba sie nie udalo.
    Najwazniejsze, ze forum dziala!

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Oakhallow
    Chyba sie nie udalo.
    Najwazniejsze, ze forum dziala!

Oakhallow
    dopiero jutro ma nastąpić atak na serwer

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak sie konczy granie calymi dniami i nocami w Obliviona. Czlowiek zaczyna zyc wedlug kalendarza trzeciej ery Tamriel.

Mea culpa!

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Ja proponuję, żeby wszyscy o tym samym czasie weszli na samolotowy wątek muflona

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Ja proponuję, żeby wszyscy o tym samym czasie weszli na samolotowy wątek muflona
    Taak, taaak... i "proszę o konstruktywną krytykę" i "zapraszam do siebie" A tak serio - w ten sposób to przetestujecie głównie Imageshacka ;-)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Wiesz muflon jak zobaczyłem że odpisałeś to myślałem że zamkniesz , kurczę nie wiem czemu mi się tak skojarzyło;-) .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów