Chyba sie nie udalo.
Najwazniejsze, ze forum dziala!
Oakhallow
Chyba sie nie udalo.
Najwazniejsze, ze forum dziala!
Oakhallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
dopiero jutro ma nastąpić atak na serwerZamieszczone przez Oakhallow
![]()
Tak sie konczy granie calymi dniami i nocami w Obliviona. Czlowiek zaczyna zyc wedlug kalendarza trzeciej ery Tamriel.
Mea culpa!
Oakhallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
Ja proponuję, żeby wszyscy o tym samym czasie weszli na samolotowy wątek muflona![]()
![]()
![]()
Taak, taaak... i "proszę o konstruktywną krytykę"Zamieszczone przez Zielony
i "zapraszam do siebie"
A tak serio - w ten sposób to przetestujecie głównie Imageshacka ;-)
Wiesz muflon jak zobaczyłem że odpisałeś to myślałem że zamkniesz, kurczę nie wiem czemu mi się tak skojarzyło;-)
![]()
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner