Pokaż wyniki od 81 do 90 z 127

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie.

Widok wątkowy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

dobra Panowie, szybka meska decyzja w kwestii sprzetu:
    - Anorak przekazuje chlopakowi aparat w najblizszym czasie. ze wzgledu na moja nieobecnosc w najblizszych dniach bedzie to tylko proste przekazanie aparatu.
    - po moim powrocie, okolo 4 wrzesnia bedzie drugie spotkanie i wreczenie reszty gratow.

propozycja rozwiazania:
    prosze osoby ktore zadeklarowaly ponizej wymieniony sprzet o przeslanie go do mnie (adres podam na PW) poczta, jesli sprawa nadal jest aktualna:
    1. wezyk do 500
    2. ksiazka
    3. smycz
    4. torba/plecak (ktos zdaje sie deklarowal)
    5. pierscienie posrednie M42
    6. Pentacon 50/1.8
    7. redukcja EOS->M42

mam na koncie przelew za 200zl, za ktore na nastepnej po powrocie gieldzie zakupie masowo rolki Superii czy wrecz Konika VX. do nauki fotografii spokojnie wystarczy, jest pieronsko tanie, wiec bedzie w duzych ilosciach. opcjonalnie, za czesc pieniedzy kupie jakis kupon na wywolanie/odbitki, jesli ktorys fotolab we Wroclawiu takie cos posiada (chyba Empik ma). rzecz do sprawdzenia

jesli cos z powyzszej listy "dorobilem" i nie bylo zadeklarowane, to za luz finansowy dokupie. jesli ktos chce sie do ww. 200zl dolozyc - prosze o kontakt PW

reszta sprzetu - proponuje trzymac w dobrym stanie na polce, na poczet przyszlej takiej akcji mozemy zebrac i przekazac, lub tez spieniezyc. poki co, nie widze wiekszego sensu w zasypywaniu chlopaka sprzetem, ktorego ani nie bedzie umial od razu obsluzyc, ani tak naprawde nie pomoze mu on sie rozwijac fotograficznie.

tyle. prosze o kontakt na PW w tej sprawie.

przepraszam za despotyczne decyzje, ale proby demokracji troche spelzly na niczym, a jesli mamy do czegos dojsc to trzeba podjac jednak decyzje
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 23-08-2006 o 13:08
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów