Dzień Dobry Wieczór
Wszystkim Forumowiczom.

Po pierwsze:
Chiałbym gorąco podziękować za cała akcję, pomysł i sztukę znalezienia u siebie kilku wam niepotrzebnych już sprzętów. Dowodzi to, że jesteśmy coraz bardziej znani i coraz więcej marzeń możemy realizować dzięi takim ludzim jak wy - i żeby było jasne nie ma tu zadnej wazelinki.

Po drugie:
Chłopak sobie wymarzył "3000V" - choć wiem co to znaczy, bo sam jestem użytkownikiem Canona od lat kilku (aż dziw, że tu wczesniej nie zajrzałem). Jednakże takie jest jego marzenie i takie będziemy realizować. Udało nam się znaleźć sponsora, który takie body kit mu zapewnił...

Po trzecie:

Jednakże bardzo bym chciał byście dopasowali co tylko możecie do tego korpusu i abyśmy razem to marzenie zrealizowali, właczając pokaz sprzętu, wyjaśnienia, omówienie części itp. Myślę tu o Ambasadorze Akustyku

Po czwarte:
Z pewnością nasz podopieczny się ucieszy, bo taka niespodzianka to najlepsze co możemy tym dziciakom zrobić, staramy się za wszelką cenę aby to była niespodzianka, aby były dodatki, gadgety i mnóstwo tej niesamowitej energii i pozytywnych fluidów jakie nas otaczają podczas każdej realizacji.

Po piąte:
Mamy jeszcze troche czasu, gdyż Michał niestety złamał rękę i w tej chwili jest w Warszawie, gdzie próbują mu ją złozyć - co w jego przypadku nie jest tak proste jak w naszym.

Po szóste:
Michał choruje na chorobę zagrażającą jego życiu, ale !!! NIE ŚMIERTELNĄ !!!, co jest bardzo ważne, gdyż według lekarzy jego szanse na ukończenie szkoły i zrobienie wielu dobrych zdjęć są duże. Więc nie może poświęćmy siłę na skompletowanie mu sprzętu, a jak wróci do Wrocka, to zróbmy z tego wielką imprezę...

Ufff... ale się rozpisałem.
Pozdrawiam Serdecznie