Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 127

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez birez
    A czego przy okazji nie znalazl, to hohoho... (m.in. mieszek ale jak juz mamy pierscienie to moze nie warto sie dublowac)
    Jednak porzadki to dobra rzecz...
    muy bien, senor Birez on poco porzadkos no son malo
    www albo tez flickr

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Krzysiek, daje statyw Velbona.

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Pamiętajcie, że co za dużo to nie zdrowo - (podobnie dzieciak mojej znajomej - ma cały pokój zabawek i nie ma pojęcia czym się bawić, co więcej nic nie szanuje) - nie przytłaczajcie chłopaka masą sprzętu na dzień dobry, bo go zrazicie A i tak chwilę potrwa nim opanuje co do czego...

pozdrawiam.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie chcę obrazić żadnego z darczyńców, ale jak tak dalej pójdzie efekty Waszych porządków trzeba będzie dostarczyć chłopakowi ciężarówką. Jestem pod wrażeniem reakcji, ale może warto chwilę pomyśleć, co dalej? Czy Michał będzie wiedział, do czego wkręcić przejściówkę a do czego filtr? Kto w przyszłości będzie finansował negatywy i odbitki? Może Michał wspomniał w fundacji o analogu, bo jest na tyle skromny, że nie śmiał mówić o cyfrze, albo nie ma komputera? Czy ktoś mógłby to delikatnie wybadać. Jeżeli chce analoga, OK. Jak cyfrę – zróbcie tak jak APART ze smyczą, pewnie zbierzemy na trabanta ze szklarnią i jakiegoś kompa.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

to może zbierzmy wszystko co kto ma, sprzedajmy hurtem na allegro
    i kupmy mu 300D?
    edit:
    tylko czy ma kompa?
    ale nawet jak nie ma to i tak lepsze wyjście bo nie musi wydawać pieniędzy na filmy.do tego karta 2gb i może szaleć.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    Nie chcę obrazić żadnego z darczyńców, ale jak tak dalej pójdzie efekty Waszych porządków trzeba będzie dostarczyć chłopakowi ciężarówką. Jestem pod wrażeniem reakcji, ale może warto chwilę pomyśleć, co dalej? Czy Michał będzie wiedział, do czego wkręcić przejściówkę a do czego filtr? Kto w przyszłości będzie finansował negatywy i odbitki? Może Michał wspomniał w fundacji o analogu, bo jest na tyle skromny, że nie śmiał mówić o cyfrze, albo nie ma komputera? Czy ktoś mógłby to delikatnie wybadać. Jeżeli chce analoga, OK. Jak cyfrę – zróbcie tak jak APART ze smyczą, pewnie zbierzemy na trabanta ze szklarnią i jakiegoś kompa.
    Nie, no ja mysle ze jak juz bedzie wiadomo co mozemy dac, to nie wyslemy tego hop-siup, tylko ktos reprezentatywny sie porozumie z fundacja ktora zapewne bedzie miala do powiedzenia wiecej niz my mozemy kiedykolwiek "wygdybac"...
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Il-fuoco jasno napisał o co chodzi!!!!!

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

No wiadomo o co chodzi, po co tyle nerwow
    Pamietajmy ze niezaleznie od tego co ktokolwiek z nas uwaza, pierwszenstwo w podejmowaniu decyzji ma pani Iza i pani Asia oraz sam Michal.
    No.
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Jesli chodzi do szkoly artystycznej niestety cyfre mozecie sobie najprawdopodobniej wsadzic. Tam zwykle podstawowym wymaganiem jest analog a zdjecia sie robi zelatynowe b&w.

Widzialem miny paru bardzo dotknietych tym wymaganiem amerykanow kupujacych analogi bo im nie pozwolono uzytkowac ich wypasionych 20'stek, D70'tek czy czego tam jeszcze
    ...

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Panowie, w takiej akcji daruje się coś, może i niezbyt drogiego, ale NÓWKĘ!
    Chłopak marzy o posiadaniu aparatu fotograficznego. On pewnie chce robić zdjęcia, a nie zakładać sklep ze starociami! Nie podpisujcie swoich pomysłów pod cudze marzenia!

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów