nie. sprzet jeszcze czeka na przekazanie
Kurde, czemu to tak długo trwa. Szkoda, że szybciej nie można tego załatwić.
Chłopak pewnie czeka...
A wie wogóle o tym że chcemy mu coś przekazać?
Myśle że nie ma się co śpieszyć, niech lepiej Akustyk "dopracuje" całą akcje.
Ostatnio edytowane przez Reason ; 19-09-2006 o 01:36
Cześć
Jestem koordynatorem wrocławskiego oddziału fundacji Mam Marzenie.Byłam na spotkaniu z Michałem,kiedy to właściciel megamedia .pl podarował chłopcu Canona.Miałam informację,że nie możecie pojawić się na realizacji marzenia,bo nie jesteście jeszcze gotowi.Obiecałam więc Michałkowi,że canonowcy pojawią się na początku września i pomogą zaprzyjaźnić się ze sprzętem...wrzesień się kończy...na Anoraka nie liczę.Jeżeli chcielibyście spotkać się z Michałem czekam na kontakt 600 064 064, 515 199 628 lub email
iwonak@mammarzenie.org
Pozdrawiam i czekam na kontakt
Coś nie "zatrybiło" ??? Troche obciachowo. Akustyk honor CB w Twoich rekach!
..tak sobie pomyślałam..może znalazłby się wsród Was ktoś,kto chciałby współpracować z naszą fundacją robiąc zdjęcia z realizacji marzeń..np.jutro nasza marzycielka Andżelika zostanie księżniczką i zajedzie na wrocławski rynek karetą,będzie turniej rycerski,przemówienia na jej cześć.Już dzisiaj prasa i radio lokalne zapraszali wrocławian do zabawy i wiwatów na cześć księżniczki.
Robimy to razem z teatrem muzycznym,będzie przednia zabawa,mnóstwo mediów..a mi właśnie siadła marniutka cyfrówka...co Wy na to?
http://www.mammarzenie.org/wroclaw/2006/angelika.php
iwonak@mammarzenie.org
600 064 064
pozdrawiam
O co w ogóle chodzi? Wiadomo już jakieś konkrety? :-?
Czy sprawa znalazła juz swój finał? Czy przyjdzie nam spłonąc ze wstydu?