Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Aparat i...co jeszcze??

Bywalec

Domyślnie

Zaraz po 350 z kitem w komplecie zakupiłem gripa bo jakoś zawsze mi enrgii brakowało przy foceniu. Jak grip to do standardowej jednej baterii z zestawu dokupiłem 3 kolejne ale już nie canona tylko PNB-2LH Japan cells 1500 mAh.

Z G5 miałem sandiska 512 ale teraz dokupiłem 1 GB bo całkiem inaczej się robi fotki jak wiesz że nie ogranicza cię karta. (512 zamienie na 1 a może na 2 GB).
    Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Bywalec Awatar Reason
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kup jakikolwiek UV (Hoya) na początek, na początku nawet KIT-a szkoda :-) A potem myśl.... :-)
    Pozdrawiam
    Reason

Zdjęcia

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja kupujac Canona 350 kupilem odrazu gripa i dodatkowy akku (no tak po zabawie kilka razy z lampa i zrobieniu moze z 350 do 400 zdjec mam jedna kreske). Tak wiec dokupic trzy akku i grip (dlatego ze oprocz magazynka na akku dostaje sie tez magazynek na baterie).
    GG: 559899

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

a kiedy kupowalem aparat to odrazu kupilem karte 1gb i torbe, i to na tyle. nastepnego dnia wybralem sie w plener i zobaczylem tak na oko czego mi brakuje, barkowalo mi czegos dluzszego niz kit. wiec w przyszlym tygodniu upuje 70-300mm, nastepnym krokiem beda baterie i karta albo nawet foto bank oraz plecak, pozniej statyw konkretniejszy i cos tupu sigma 24-70 f 2.8 oraz lampa ... a dalej to sie juz zobaczy
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Uzależniony

Domyślnie

hmm zaraz po zakupie 350d hmmm :

tamronik 17-50/2.8
    digimate III
    80giga samsung/seagate
    torba
    dodatkowy akku
    karta >=1g
    wycieczka do laosu

Bywalec

Domyślnie

Torba i to porządna!!! Właśnie jestem na etapie LOWEPRO i się waham czy torba czy też plecak. Nie mam za dużo sprzętu żeby od razu plecak kupować ale patrząc przyszłościowo - kto wie? Torba i to porządna!!!
    Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Uzależniony

Domyślnie

Aj tam pozadna odrazu chyba ze chcemy szybko sie go pozbyc na miescie, taka zeby pasowala i tyle, kazdemu wedlug gustu. Osobiscie wole plecak i do plecaka aparat w trojkaciku.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów