Ciekawe co dadzą! Czyżby odpowiedź na D80 i nie tylko.
Canon_nadchodzi__24_sierpnia_poznamy_nowe_produkty _doc12459.html
Ciekawe co dadzą! Czyżby odpowiedź na D80 i nie tylko.
Canon_nadchodzi__24_sierpnia_poznamy_nowe_produkty _doc12459.html
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zamieszczone przez www.fotal.pl
mhmmm czyli mozemy sie spotkac z ciekawym modelem d20, D1s, D2h, D80, maly balagan to wporwadza, nie sadzicie ? Nikon i canon to rozne firmy i ktos kto pisal ten artykul powinien to rozrozniac, o ile przy tych nazwach nie robi to dla tych co wiedza o co biega, roznicy, to jesli poprzestawiac D30 i 30D, to roznica jest niebagatelna... Wydaje mi sie ze oprocz nowych puszek powinni pokazac kilka nowych sloikow, dawno niczego nie wypuszczali, pomijajac droga jak elka i malo uniwersalna jak to EF-S 17-50 czy cus...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Być może zapowiedzą coś takiego:
a merged 1D, 18.5 mp, 5 fps - 10 mp 8.5 fps digic 3. looks like current 1D
a 5D update or camera looking like a 5D, 6 fps, improved autofocus, digic 3. same sensor as 5D.
100-400 4L - improved IS
35 1.8
400 5.6 IS
Wątek na fredmiranda. com
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Otrzymaliśmy już dwa teasery..."
skoro oni otrzymali to zachod otrzymal juz dawno i kazdy by to ogladnol na youtube... sciema i tyle
A 24 sierpnia są moje urodziny! Ha!
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
No to wszystkiego najlepszego:-), zdrówka:smile: przede wszystkim no i oczywiście dobrego światła:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.Zamieszczone przez JSK
Jednak ta data się sprawdziła.
Kapitan Wagner
Dopisuje się do życzeńZamieszczone przez Kolekcjoner
![]()
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
Przyłączam się do życzeń : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.Zamieszczone przez Kolekcjoner
![]()
Wszystkiego najlepszego!
puszka, szkieŁko i błyskotka