Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Eos 350D na co zwrócić uwagę przy kupnie??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

wiesz, kupno uzywanego 350d niewiele (jesli w ogole) rozni sie od kupna innego aparatu.. wystarczy wiec poczytac inne watki (np. ten - http://canon-board.info/showthread.php?t=13260 ) i bedziesz wiedzial na co zwracac uwage..

pozdr.

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja zastanawiam sie jak taki kupiec ma sprawdzic przebieg aparatu.
    Sam wlasnie sprzedalem swoj, w pudelku, jeszcze z gwarancja. Jak ktos nie wyzeruje licznika to pokaze mu 2k z kawalkiem. A prawda jest taka, ze trzeba by do tego dodac jeszcze 10k.
    Czy mozna to ew sprawdzic po numerze folderu?
    Moja odpakowana przy mnie z zaplombowanego pudelka 30d pierwszy folder ma 2xx, ale karta wlozona ze starego aparatu, wiec pewnie to jest przyczyna, bo folder musial tam byc. Wiec jak sie wlozy karte z innego aparatu z istniejacym folderem 1xx to chyba nie ma bata zeby sie zorientowac inaczej niz w serwisie.

Zastrzegam, ze sprzedalem do komisu, ktory byl swiadomy przebiegu, ale tak sobie dywaguje co z tym dalej zrobia.

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Oakhallow
    A ja zastanawiam sie jak taki kupiec ma sprawdzic przebieg aparatu.
    wysyla/jedzie na Żytnia i tam prosi o sprawdzenie.. innej opcji niestety nie ma :-? .. a szkoda, szkoda

Gaga
    Guest

Domyślnie

350D to nie ejst zbyt szczelny aparat. kupisz używany i się okaże że nawłaziło tam syfu...

Uprawnienia umieszczania postów