Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: [BaRtOn] Jedne z moich pierwszych fotek nowym aparatem

BaRtOn
    Guest

Domyślnie [BaRtOn] Jedne z moich pierwszych fotek nowym aparatem

Witam wszystkich! Najpierw możę napiszę coś o sobie, więc na imię mam Bartek, mam 17 lat, mieszkam w Krakowie. Fotografią interesuję się od ponad roku, i przez ten czas uczyłem się robić zdjęcia na Olympusie OM-40, teraz przez wakacje zarobiłem troszkę kaski i postanowiłem kupić lustrzankę cyfrową, mój ostatni post dotyczył właśnie wyboru aparatu, wybrałem w końcu Nikona D70s, wiem że pisząc na tym forum tą nazwę narażam się na obelgi i odrzucenie, ale mam nadzieję że tak się nie stanie. Piszę tutaj bo lubię to forum i wiem że ludzie tutaj są naprawde przyjaźnie nastawieni, a przede wszystkim mają dużą wiedzę, a o to tutaj chodzi, żebym nauczył się jak najwięcej właśnie od was pro wcześniej napisałem, że napiszę jak mi się spisuje aparacik, więc jak dla mnie bomba, wykorzystuje wszystkie jego funkcję a przynajmnie jak narazie tak mi się wydaje, jednak zgadzam się z tym że przy wyższych czułościach niż ISO 800 bardzo szumi, ale mnie amatorowi fotografii to nie przeszkadza jak narazie. Nie będę się rozpisywał o użytkowaniu aparatu bo mam go zaledwie 1,5 tygodnia a ten temat był już wałkowany wiele razy. Więc poprostu podzielę się z wami moimi zdjęciami które udało mi się nim zrobić, może napiszecie mi kilka rad na temat robienia zdjęć i z nowu się dowiem od was czegoś pożytecznego. Zapraszam do oceniania i pisania opinii, dzieki z góry za wszystkie rady.

Pozdrawiam Bartek.
    1. "Grosiki"

...a to już fotki z działeczki zrobione po ulewnym deszczu...

2.

3.

4.

5.

6.

7.
    Ostatnio edytowane przez BaRtOn ; 13-08-2006 o 09:35

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Jak dla mnie to "grosik" i zdjęcie numer 7.
    A teraz miotnę obelgą .
    Uwaga miotam : " Ty, ty, ty nikoniarzu jeden"

Pozdrawiam

BaRtOn
    Guest

Domyślnie

hehe... dzieki... wiedziałem że mnie przyjmiecie z otwartymi rękami :P ale tak na poważnie to przecież nie ma większego znaczenia jaki ma się sprzęt, jeden jest lepszy drugi gorszy, każdy kłóci się o swoje, a tak naprawdę to wszystko rozbija się o fotografa, jego zdjęcia i podejście do fotografii, bo dobry fotograf podobno zrobi nawet słabym sprzętem dobre zdjęcia tak mi się wydaje... i to mi się podoba że ktoś odpisuje od razu, a na innym forum musze czekać aż ktoś łaskawie napisze mi to czy mu się zdjęcie podoba czy nie... także pozdrawiam i dzieki.

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BaRtOn
    przecież nie ma większego znaczenia jaki ma się sprzęt, jeden jest lepszy drugi gorszy, każdy kłóci się o swoje, a tak naprawdę to wszystko rozbija się o fotografa, jego zdjęcia i podejście do fotografii, bo dobry fotograf podobno zrobi nawet słabym sprzętem dobre zdjęcia.
    Myslę dokładnie tak samo. Dodam jedynie, że według mnie czasami nie jest możliwa jednoznaczna odpowiedź na pytanie o to co jest lepsze.

Uprawnienia umieszczania postów