Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Dlaczego nie Nikon?

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obey
    Napewno... takich z ogniskową 400mm i światłem 4.
    Masz taki obiektyw do swojego nikona?? Nie?? No przeciez taki swietny i ze swiatlem 4!!

Jakie ma znaczenie dla utora watku przy decyzji o wyborze systemu szklo za 5000$??

Autor spytal o zalety systemu C dla amatora/zamoznego amatora i przewage nad Nikonem.

Wnies cos rzeczowego do dyskusji. Napisz cos o duszy chociaz ;-). Przytocz argumenty o wyzszosci DX nad FF, jakichs normalnych szklach ktore moga zainteresowac autora. Waczl k....a, walcz!! Bo poki co Twoje argumenty sa typu "a u Was to murzynow bija".

Marcin
    Ostatnio edytowane przez mjastrzebski ; 10-08-2006 o 10:07
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Tak sobie zestawiłem ceny:
    30D + 17-40/4L + 50/1,4 + 70-200/4L + 580EX = 13.900 zł
    To chyba przemawia do wyobraźni. Proszę zestawić w innym systemie (w tej samej cenie) podobną jakość.

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

obey
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski
    Masz taki obiektyw do swojego nikona?? Nie?? No przeciez taki swietny i ze swiatlem 4!!

Jakie ma znaczenie dla utora watku przy decyzji o wyborze systemu szklo za 5000$??

Autor spytal o zalety systemu C dla amatora/zamoznego amatora i przewage nad Nikonem.

Wnies cos rzeczowego do dyskusji. Napisz cos o duszy chociaz ;-). Przytocz argumenty o wyzszosci DX nad FF, jakichs normalnych szklach ktore moga zainteresowac autora. Waczl k....a, walcz!! Bo poki co Twoje argumenty sa typu "a u Was to murzynow bija".

Marcin

Troche Cię pewnie rozczaruję, mój młodszy, (chyba) niezrównoważony kolego ale nie mam Nikona. Dla równowagi dodam, że nie mam tez Canona.
    Ale tak: jezeli będę miec Nikona to właśnie z 200-400/4 a jesli Canona to prawdopodobnie z 500/4.
    Ale Ty i tak wiesz wszystko o fotografii a już na pewno o lepszości/gorszości
    Dla pocieszenia: podobnych do Ciebie można spotkać równiez na forum Nikona. Ale zastanów się chłopie: masz już 30 lat!!! Może już czas?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Przepraszam autora, ale wątek muszę zamknąć (wydzielenie do Pralni nic nie da). Chyba na tym forum nie da się na ten temat porozmawiać bez emocji

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów