Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: 20D - ślubne refleksje

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

widać że cieszy Cię to co robisz
    witamy na CB
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teo
    Wracając do aparatów, to gdybym miał wybór między np. 5D a 1D Mk.II N - wybrałbym tego drugiego. Jest jeszcze szybszy i ma jeszcze pewniejszy AF. Po prostu uważam, że bardziej pasuje swoimi właściwościami do mojej koncepcji fotografowania. 5D mógłby być jako zapas
    O rany, ale się rozpisałem.... Dość ględzenia. Teraz Wy
    Coz, uwazam, iz w Twoim przypadku dobor sprzetu na razie bym odstawil na dalszy plan. Faktycznie, starales sie uchwycic chwile i w wiekszosci Ci sie to udalo b. dobrze. Jednak sposob "podania" tej chwili ogladajacemu, jest wg mnie raczej mierny. Wszyscy caly czas sie uczymy, dlatego zycze Ci wytrwalosci w dazeniu do perfekcji i jak najlepszego (z czasem) sprzetu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie uważam się za speca od fot ślubnych (praktyka w najbliższych paru tygodniach pokaże, na co mnie stać), ale te fotki są najwyżej średnie..
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

za ile TEO robisz slub??
    ile kasy zgarniasz za ile odbitek??
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaqi
    za ile TEO robisz slub??
    ile kasy zgarniasz za ile odbitek??
    Bez urazy, ale takie pytania, to chyba na PM by wypadalo 8)

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teo
    oto kilka fotek w miniaturkach... brrrr....
    Tyleś się napisał, było od razu pokazać o co chodzi..
    Doskonały przykład na to, że za dużo sprzętu przeszkadza w myśleniu nad kadrami.
    Jarek

Początki nałogu

Domyślnie

Po prostu opisałem swoje doświadczenia - może komuś to pomoże, może ktoś dorzuci swoje Te miniaturki.... Wiem,wiem... Ja np. najbardziej wolę odbitki 20x30 Następnym razem się poprawię Mnie samemu rzadko podobają się moje zdjęcia, może dlatego wciąż chce mi się fotografować. To na przemian rzadkie stany euforii i przygnębienia, zresztą sami wiecie, jak z tym jest. Z tym sprzętem Oskarkowy to masz rację. Akurat pracuje jako sprzedawca sprzętu foto, więc w pracy non stop mam kontakt z ludzmi, którzy mogą godzinami się sprzeczać, że coś tam jest lepsze, a coś tam gorsze. Nie mniej jednak aparat to coś, co zrasta się z ciałem po jakimś czasie i dobrze, żeby nas nie uwierało

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Teo, ale co mialy pokazywac Twoje zdjecia (miniaturki zdjec) - z opisu wyraznie czuc zachwyt nad Canonami i wpienianie sie na Nikosia, a w zdjeciach - kilka pierszych to z Nikosia wiec o co chodzi???
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

nie te zdjęcia nic nie mówią, zwłaszcza nie pokazują przewagi Canona, bo widać, że dopalane lampą...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Panowie, aparat to tylko narzędzie.. w tym wypadku mamy 4 strony A4 wywodów na temat takiego czy innego sprzętu a później mamy pokazane jak go nie używać (choć założenie były pewnie inne). Te zdjęcia.. no cóż nie są chyba najwyższych lotów. A już na pewno nie obrazują żadnego z tych szczegółów, o któych rozpisuje się wyżej autor. Pokazane fotki można zrobić każdym aparatem, nie ma co robić flame'ów n vs. c, bo na tych przykładach będzie to śmieszne.
    Cichy: praktycznie każde zdjęcie musi być dopalone, tylko trzeba to zrobić tak, żeby się nikt nie dopatrzył
    Jarek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów