Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Co sądzicie o Canonie EF 35-350L.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Richie
    Witam.

Przegladałem ostatnio Allegro i natknąłem się na taki obiektyw : http://www.allegro.pl/item119920194_...5_6_l_usm.html

Powiedzcie co o nim myślicie i czy warto za te pieniądze pakować się w troszkę zużytą Lkę.
    Gość napisał że wierniu mu służyła hehe.... tylko bardzo krótko zapomniał dodać.w czerwcu potrzebowałem takiego czegoś i dokładnie ten sam obiektyw(charakterystyczny ze względu na to otarcie) sprzedawał człowiek z Krakowa, oglądnąłem zrobiłek kilka rawów i podziękowałem.Widać zakupił i teraz szybko sprzedaje

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vresviik
    Gość napisał że wierniu mu służyła hehe.... tylko bardzo krótko zapomniał dodać.w czerwcu potrzebowałem takiego czegoś i dokładnie ten sam obiektyw(charakterystyczny ze względu na to otarcie) sprzedawał człowiek z Krakowa, oglądnąłem zrobiłek kilka rawów i podziękowałem.Widać zakupił i teraz szybko sprzedaje
    Zgadza sie......

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Hehe faktycznie Sherlocku
    Oba z filtrem UV. I tym samym wytarciem na korpusie.

stara aukcja:
    http://www.allegro.pl/item111046909_...esjonalny.html

nowa aukcja:
    http://www.allegro.pl/item119920194_...5_6_l_usm.html
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Widzę, iż nie tylko ja spostrzegłem ,że ktoś ten złom próbuje opchnąc dalej. Już wcześniej zwróciłem uwagę na ten obiektyw. Mocno zajechany, powycierany i obity. A ponadto jest jeszcze coś o czym 'nowy' właściciel nie wspomina, a co było wspomniane na poprzedniej aukcji - filtr jest wkręcony na stałe, ponieważ poprzedni użytkownik wkręcił go tak mocno ,że nie można go wykręcic. Moim zdaniem nie warto zawracac sobie glowy tym szmelcem.
    pucha i grucha

fotomania
    Guest

Domyślnie

Jezeli kryterium oceny sprzetu ma polegac na zacietym filtrze to polecam szybka wizyte u lekarza . Wykrecenie tego filtra za pomoca sciagacza to jakies 30 sec .

Jacek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotomania
    Jezeli kryterium oceny sprzetu ma polegac na zacietym filtrze to polecam szybka wizyte u lekarza .
    Wybiorcze czytanie 10/10 Jacku.
    A czemu nic nie napisales o "Mocno zajechany, powycierany i obity." bo o wkreconym filtrze bylo wspomniane tylko jako 'ponadto' a glowne kryterium oceny stanu obiektywu polegalo na tym, co ty pominales .

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scream
    A ponadto jest jeszcze coś o czym 'nowy' właściciel nie wspomina, a co było wspomniane na poprzedniej aukcji - filtr jest wkręcony na stałe, ponieważ poprzedni użytkownik wkręcił go tak mocno ,że nie można go wykręcic.
    Znamy, znamy ;-) Na szczęście serwis to usuwa w minutę.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

mój znajomy pewnie by przyspawał jakiś pręt do filtra i z buta w ten pręt.napewno by puściło
    robi tak z korbowodem w zajechanych rowerach ktore naprawia
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    mój znajomy pewnie by przyspawał jakiś pręt do filtra i z buta w ten pręt.napewno by puściło
    robi tak z korbowodem w zajechanych rowerach ktore naprawia
    Jak pret jest odpowiednio dlugi nie trzeba buta

Tez tak robilem z rowerami, ale z filtrem na elce bym sie nie odwazyl... A nalezalo by wogole zaczac od tego, ze ramki najczesciej nie sa stalowe (a np. mosiezne) i przyspawanie do tego preta to juz wiekszy problem jak w rowerze
    ...

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

He, to jak obiektyw ma zarysowaną obudowę to już zdjęci się robić nie da?
    Chyba kiedyś podeśle wam zdjęcie jednego z moich szkiełek. Albo lepiej nie, bo jak zobaczycie to każecie mi na popielniczkę albo wazon przerobić. Oj lubię nieraz poczytać to forum oj lubię

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów