Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 84 z 84

Wątek: Nikon D80

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski
    Ja stawiam na to, ze jedyny powod zaklinania sie ze FF nie bedzie, to chec skrojenia uzytkownikow za szkla/body DX. Ale pewnego dnia ten FF sie pojawi. Na poczatku w profi puszce. Stad te szkla ktore wymieniles. I jest to przemyslana strategia.(...)
    Pytanie czy będzie ich stać żeby zrobić FF?

Cytat Zamieszczone przez Fotos
    Canon i tak bierze matryce od Sony do kompaktow, co ma nie nie brac CMOSa ?
    Podobno już niedługo. Produkcja cmosa to żaden problem, produkuje się go na tych samych liniach co procesory (a tych robią masę choćby do kseo).
    Po jakiego grzyba canon budował by ostatnio fabrykę półprzewodników w Chinach za miliard dolców żeby później kupować matryce u Sony. Kurczę jaką bzdurę ludzie jeszcze wymyślą, a inni w to uwierzą?
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 11-08-2006 o 20:57
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zabol
    A jakie ciekawe rzeczy goście na tym pokazie mówili o cenie;-), rzekomo 4-5 kzł. Chłopakom z nikon forum nieźle borygo skoczyło !
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zabol
    można już pomacać
    a nawet poczytać instrukcję obsługi, nudząc się w oczekiwaniu 1-2 miesiące na aparat
    http://www.nikonusa.com/pdf/manuals/tnirp/D80_en.pdf
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 13-08-2006 o 09:39

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów