Tak tak. Tylko powiedzcie mi jeszcze którą opcję tam wybrać. Czy jak wybiorę 3 pozycję - emituj tylko z zewnętrzną lampą - to jak założę 430EX to ona będzie spawać czy będzie wykorzystywać czerwone ledy z lampy?
Tak tak. Tylko powiedzcie mi jeszcze którą opcję tam wybrać. Czy jak wybiorę 3 pozycję - emituj tylko z zewnętrzną lampą - to jak założę 430EX to ona będzie spawać czy będzie wykorzystywać czerwone ledy z lampy?
Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.
Zewnetrzne lampy nie spawaja, wiec bedzie wspomaganie za pomoca czerwonych ledow.
...
Podziękował!!!! Znowu jestem mądrzejszy!!! :-)
Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.
a grałeś kiedyś w quake'a?Zamieszczone przez KuchateK
;-)
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Tamta spawara ma ciekawsze wlasciwosciZamieszczone przez pst
Ta tylko przyciaga dziwne spojrzenia
![]()
...
Mysle, ze pare sztuczek sie musze nauczyc od Bireza![]()
![]()
![]()
...
Skuteczność spawary też jest mocno dyskusyjna. Często mi sie zdarza że dopiero za druga czy trzecia serią AF złapie. Nic trzeba uskładać na 430stke
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Jesli masz na mysli "Prażane" przezycia z lampami blyskowymiZamieszczone przez Tomasz Golinski
to wolalbym tego nie wspominac
Oj, odemnie sie wielu ciekawych rzeczy nauczyc moznaZamieszczone przez KuchateK
![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null