www.viiphoto.com
kawał dobrej fotografii wojennej i nie tylko
www.viiphoto.com
kawał dobrej fotografii wojennej i nie tylko
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
musze przynac, choc przejzalem pobieznie, ze zdjecia sa naprawade niesamowite.Przynajmniej na mnie zrobily duze wrazenie. Moze moj autorytet w tej kwesti niejest zbyt ogromny to jednak uwzam ze sa naprawde godne podziwu...
nie ma co się dziwić że fotografie są tam takie dobre, w końcu same sławy światowej fotografi reportarzowej
Galeria robi wrażenie
a najfajniejsze jest to, że tak na prawde każdy moze zrobić takie zdjęcia.... oczywiście może nie na wojenkach.... ale przecież miejsce nie ma znaczenia... spróbujcie jeden z drugim i trzecim zrobić świetny reportaż np. o swoich sąsiadach... dzieciakach z podwórka.... robotnikach na budowie trzy ulice dalej....
"Prawie robi wielką różnice" :wink:Zamieszczone przez zanussi
Przez ciebie będe teraz siedział i oglądał całą noc![]()
miłego odbioru.... ja po prostu wymiękam na większościa tych zdjęć....
ja tez wymieklem jak mi zablokowala copy /paste
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
A ja choćby z tego powodu tam wlazłem, żeby sprawdzić czy rzeczywiściePoza próbą zmniejszenia mi okienka przeglądarki, żadnych blokad nie zauważyłem
Fotki można zapisywać, kopiować, nawet nie ma blokady na bezpośrednie ściąganie przez URL, o tak: http://www.viiphoto.com/pictures/Ant...-Night-001.jpg
![]()
a uzywasz IE? U mnie jest tak ze jak mam ta strona wlaczona nie dziala mi copy/paste we wszystkich programach - jest takich stron na necie pare ktore wykorzystuja jakis tam bug w MS IE
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Firefox 1.5, Linux![]()