Jak zona przygotowuje rozne prezentacje pod PP lub tabele i wykresy w Excelu, to wtedy wychodzi brak kompatybilnosci - zawsze sie cos sypnieZamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
Jak zona przygotowuje rozne prezentacje pod PP lub tabele i wykresy w Excelu, to wtedy wychodzi brak kompatybilnosci - zawsze sie cos sypnieZamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
Eee, ja juz dobrze znam kompatybilnosc formatowania dokumentow office'a tworzonych przez kobiety(to jest zart oczywiscie
) Z kompatybilnoscia nie powinno byc zadnych problemow! Poza tym Macowy Office dziala zdecydowanie sprawniej niz Windowsowy odpowiednik
![]()
Dzięki za info.Zamieszczone przez emisiaczek
Sam myślę o tym notebooku dlatego, że ma matrycę WVA (a nie jakieś nędzne TN jak cała reszta w tym przedziale cenowym). Co prawda jest to matryca BRIGHT, ale teraz chyba większość ma takie, trzeba to jakoś przeboleć.
DSLRs & lenses
No to jeszcze wystarczy napisac ile osob kupuje markowe komputeryZamieszczone przez Pikczer
- rozumiesz ;-) ?
Porownuje sie do skladakow bo 99% to skladaki - jedynie duze firmy moga sobie pozwolic na markowe komputery - ale oni kupuja je w przetargach i tez pewnie ceny maja znacznie nizsze ;-)
poza tym ile razy ja slyszalem od makowcow ze winda jest be - a teraz slysze ze wy na to czekaliscie![]()
Nie mowilem o sobie i nie czekalem, bo winda jest beZamieszczone przez Jac
Poza tym nie mam intela tylko ppc wiec windy nie postawie.
A ze niektorym sie moze do czegos przydac to inna sprawa![]()
To i ja dorzucę co-nie-co...
A propos cen nowych Maków Pro:
na keynote z WWDC pokazali ile ma kosztowac MacPro QuadXeon z 1GB RAM i 250GB HDD w porownianiu do podobnego Dell'a: 2500$ vs 3500$... Zatem Apple jest tanszy o caly tysiac!
I co z tego skoro profesjonalisci kupuja sprzet w Media MarktPrawda Jac?
![]()
no ja akurat w Action.plZamieszczone przez DoMiNiQuE
, znacznie taniej niz MediaMarkt
![]()
Jac, a ile jest w naszym pieknym kraju reklam telewizyjnych Porsche, BMW, czy chocby Mercedesa? - rozumiesz?Zamieszczone przez Jac
![]()
Procentowo, to nie jestesmy brani pod uwage pod wzgledem sprzedazy przez Apple'a.
To, ze nasz kraj (i ludzie w nim) sa biedni nie oznacza, ze trzeba caly czas negowac firme, dzieki ktorej jest jakas konkurencja na rynku a windows i obudowy wygladaja coraz ladniej a nie brzydziej. A to, ze drozszy niz skladak Kowalskiego... kurde! i dobrze, ze nie taka obieraja sobie konkurencje :cool:Zamieszczone przez Jac
Bo jest beeeZamieszczone przez Jac
, a moja wypowiedz byla na zasadzie: teraz zainstaluje sobie Corela zeby moc konwertowac pliki do Illustratora
![]()