Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 83 z 83

Wątek: Co nowego i co dalej u Apple (macpro)?

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarq. Zobacz posta
    a pojdzie na G4 1.25 Ghz?
    Spokojnie Jesli Tiger Ci smiga to Leopard tez bedzie.
    Cos slyszalem, ze moga byc problemy z G3, ale nie wiem na ile to jest prawda,

Coś już napisał Awatar jarq.
    Miasto
    Kórnik/Poznań

Domyślnie

no wlasnie nie wiem czy mi tiger smiga - w pracy mam 10.4.8 na G5 dual 2Ghz ale w domu właśnie cudem mi się pojawił do towarzystwa mojemu zasłużonemu i sympatycznemu blaszaczkowi wlasnie G4 1,25 na którym jest pantera 10.3.9. Pamiętam, że kiedyś była jakaś niekompatybilność wyższych systemów z nizszymi modelami - a nie chcę formatu robić i przekonać się że nie pojdzie
    "Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
    flickr

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Drodzy milosnicy ogryzkow "nadejszla wiekopomna chwila". W tym roku powstanie w polsce oddzial Apple Poland http://mediarun.pl/news/id/19138
    To rzeczywiscie chwila wiekopomna. Mysle ze Apple tracil sporo nie majac oddzialu w Polsce. Duzo bylo klientow niezadowolonych z SADu. Leopard po polsku tez duzo pomoze. Swietnie!

Ja tymczasem od kilku dni rozmyslam czy kupowac MacPro teraz czy czekac na osmiordzeniowy. iSteve nie pokazal nic ciekawego na ostatnim keynote i najprawdopodobniej nowe MacPro pojawia sie w kwietniu/maju razem z Leopardem.
    Do pelnej wspolpracy 4-ro rdzeniowych Xeonow z MacPro potrzebny jest nowy kontroler pamieci ktory sie jeszcze oficjalnie nie pokazal (ma podobno byc za 3-8 tyg.). Stad pewnie opoznienia z nowym MacPro.
    Pytanie oczywiscie czy w ogole warto czekac bo PS CS3 i tak bedzie dzialal jak z szybkoscia swiatla, nie wiem jak Lightroom - czy zobacze duzy przyrost predkosci po przesiadce z 4 na 8 rdzeni, ale i tak te roznice beda odczuwalne pewnie dopiero przy przetwarzaniu wsadowym jakis 1000 fotek. Na codzien tego nie robie wiec pewnie kupie teraz. Jeszcze mysle...

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów