Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 83

Wątek: Co nowego i co dalej u Apple (macpro)?

Uzależniony

Domyślnie

Ech ...

Jesli ktos chce miec kompa na dluzej to absolutnie nie kupowac dzisiaj ani intela ani maca .... wpadlo mi info ze core duo to procek 32bitowy a dopiero core 2 duo bedzie 64bitowy /dokladnie to bedzie mial EMT64/ .... nowe macbooki z core 2 duo wyjda za okolo miesiac, ma tez wyjsc Leopard ktory ma byc juz 64 bitowy, wiec dzisiajsi userzy macbookow zostana chyba za pare miesiey na lodzie jesli chodzi o nowy os . Przykra sparawa ale juz widac czemu intel tak szybko przestaje sprzedawac core duo a zaczyna core 2 duo ... poprostu soft 64 bitowy nadchodzi duzymi krokami.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Leopard bedzie smigal na 32 jak i 64 bitach wiec nie wiem gdzie Ty ten lod widzisz :-)
    Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 13-08-2006 o 17:43

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Leopard bedzie migal na 32 jak i 64 bitach wiec nie wiem gdzie Ty ten lod widzisz :-)
    No bo Leopardy, to chyba tylko na biegunie mozna spotkac

Uzależniony

Domyślnie

Lod jest taki ze lepiej poczekac na core 2 duo niz pakowac sie w core duo, lepiej miec 64 bity niz 32. Choc oczywiscie Apple klamie, ze ich Leopard bedzie 64 bitowy bo nie moznaby go na dzisiejszych macbookach zainstalowac ... no chyba ze masz taka moc i potrafisz 64 bitowy os na 32 bitowym procku wystartowac.

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek
    Lod jest taki ze lepiej poczekac na core 2 duo niz pakowac sie w core duo, lepiej miec 64 bity niz 32. Choc oczywiscie Apple klamie, ze ich Leopard bedzie 64 bitowy bo nie moznaby go na dzisiejszych macbookach zainstalowac ... no chyba ze masz taka moc i potrafisz 64 bitowy os na 32 bitowym procku wystartowac.
    ekh. idac tym tokiem myslenie nie warto kupowac core 2 duo bo za rok wyjde pewnie nowsze wersje prockow.
    ogladajes wwdc2006 i prezentacje leoparda? wydaje mi sie, ze nie.
    powtorze raz jeszcze duzymi literami LEOPARDA BEDZIE MOZNA ZAINSTALOWAC NA 32-BITOWYCH PROCKACH Z G3 PPC WLACZNIE.

Uzależniony

Domyślnie

Jesli za rok wejda 128 bitowe procki to osobiscie kupie Ci jakas L-ke Jedynie co planuja na najblizsza przyszlosc to 4 rdzenie.
    Leoparda pewnie da sie zainstalowac na 32 bitach ... chodzilo mi tylko o fakt klamstwa appla i o to ze jesli ktos planuje dzis kupic to moze sie miesiac wstrzymac i miec w ten samej cenie core 2 duo. Na g3 nie bedzie Leoparda.

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Jesli za rok wejda 128 bitowe procki to osobiscie kupie Ci jakas L-ke
    Nie mialem na mysli 128 Bitowych ..imo 64 to az nadto ;p

Leoparda pewnie da sie zainstalowac na 32 bitach ...
    No to sie w koncu zdecyduj, da sie zainstalowac czy sie nie da?
    chodzilo mi tylko o fakt klamstwa appla i o to ze jesli ktos planuje dzis kupic to moze sie miesiac wstrzymac i miec w ten samej cenie core 2 duo.
    A w ktorym miejscu Apple klamie? Albo ja mam trudnosci ze sluchaniem/czytaniem ze zrozumieniem albo masz jakies tajne informacje o ktorych nie wiem. Prosze o konkrety

Na g3 nie bedzie Leoparda.
    Z tego co zrozumielem to nie bedzie problemu. Dlaczego mialoby sie nie dac? Tigerek smiga bezproblemowo na G3 FireWire. Masz jakies info gdzie pisza, ze sie nie da?

Uzależniony

Domyślnie

-64bitowe juz sa i byly, sek w tym ze intel puscil core duo z niewiadomych przyczyn bez EMT64 a teraz puszcza core 2 duo ktore juz ma EMT64 i to jest linia prockow na nastepnych 1-2 lat, pozniej dadza tylko 4 rdzenie.
    - czy sie da czy sie nie da logicznie rzecz biorac na core duo nie ma prawa sie dac jesli jest prawdziwnym 64 bitowym osem, jak np ma to miejsce w 64 bitowych odmianach Linuxa ... ktory najnormaniej nie jest do zainstalowania na core duo, sprawdzone. Byc moze da sie jesli puszcza dwie wersje 32 i 64 tak jak uczyni to MS z Vista.
    -Apple klamie co do prawdziwej 64 bitowosci Leoparda chyba ze zostawia userow z core duo na lodzie
    -co do g3 ... rozne ploty chodza zobaczymy jak bedzie, imho nie wiedze tego, raz sie na stronie apple chwalilo ze tak ale szybko zdjeli to i teraz cisza.

Pozdrawiam
    Oby Canon cos wkoncu nam wrzucil ... zawsze to nizsze ceny dla starszych modeli

Tak wiec jesli ktos moze sie wtrzymac to za pare tygodni w makach powinny byc nowe core 2 duo i bedzie mozna spac ciut bezpieczniej.

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Jasne, ze wczesniej byly 64-bitowe procki ...moj G5 jest 64 bitowy
    Smieszy mnie nadal Twoj tekst 'apple klamie'. Tak ciezko Ci zrozumiec, ze mozna stworzyc system ktory bedzie 32 jak i 64 bitowy? To nie windows przeciez

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Dell tak naprawdę miał jedną wpadkę pod tytułem Inspirony sprzed mniej więcej dwóch/trzech lat - to rzeczywiście było badziewie jeśli chodzi o jakość. Natomiast w tej chwili już w najniższej serii Della (Inspiron 630m/6400 - w Hameryce to się pewnie inaczej nazywa) jakość wykonania jest bardzo, ale to bardzo przyzwoita. Powiedziałbym, że pod pewnymi względami I6400 żony podoba mi się bardziej niż mój nowiutki Lattidude D420.
    A jakosc wykonania baterii to juz iscie wybuchowa .

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów