Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 83

Wątek: Co nowego i co dalej u Apple (macpro)?

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Pikczer, MS Office jest pod OS X's w wersji 2004 wiec nie musisz sie zmuszac do windy (ewentualnie NeoOffice)
    Jak zona przygotowuje rozne prezentacje pod PP lub tabele i wykresy w Excelu, to wtedy wychodzi brak kompatybilnosci - zawsze sie cos sypnie

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Eee, ja juz dobrze znam kompatybilnosc formatowania dokumentow office'a tworzonych przez kobiety (to jest zart oczywiscie ) Z kompatybilnoscia nie powinno byc zadnych problemow! Poza tym Macowy Office dziala zdecydowanie sprawniej niz Windowsowy odpowiednik

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek
    model nx7400 3500brutto za tego konfiga z gory, jedynie co nie pasuje do niego to grafika ale graczem juz nie jestem
    Dzięki za info.

Sam myślę o tym notebooku dlatego, że ma matrycę WVA (a nie jakieś nędzne TN jak cała reszta w tym przedziale cenowym). Co prawda jest to matryca BRIGHT, ale teraz chyba większość ma takie, trzeba to jakoś przeboleć.
    DSLRs & lenses

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    A ceny Jac (jak kolega wczesniej zauwazyl) sa juz takie same jak markowych pecetow i dobrze by bylo, gdybys to w koncu zrozumial :wink:
    No to jeszcze wystarczy napisac ile osob kupuje markowe komputery - rozumiesz ;-) ?

Porownuje sie do skladakow bo 99% to skladaki - jedynie duze firmy moga sobie pozwolic na markowe komputery - ale oni kupuja je w przetargach i tez pewnie ceny maja znacznie nizsze ;-)

poza tym ile razy ja slyszalem od makowcow ze winda jest be - a teraz slysze ze wy na to czekaliscie

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    poza tym ile razy ja slyszalem od makowcow ze winda jest be - a teraz slysze ze wy na to czekaliscie
    Nie mowilem o sobie i nie czekalem, bo winda jest be Poza tym nie mam intela tylko ppc wiec windy nie postawie.
    A ze niektorym sie moze do czegos przydac to inna sprawa

Bywalec Awatar Jerry99
    Miasto
    Warszawa/Wilanów

Domyślnie

To i ja dorzucę co-nie-co...
    A propos cen nowych Maków Pro:
    na keynote z WWDC pokazali ile ma kosztowac MacPro QuadXeon z 1GB RAM i 250GB HDD w porownianiu do podobnego Dell'a: 2500$ vs 3500$... Zatem Apple jest tanszy o caly tysiac!
    == Jerry99 ==
    aparat, p-5000, jabłka i aperture...
    http://www.jwroblewski.com

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

I co z tego skoro profesjonalisci kupuja sprzet w Media Markt Prawda Jac?

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    I co z tego skoro profesjonalisci kupuja sprzet w Media Markt Prawda Jac?
    no ja akurat w Action.pl , znacznie taniej niz MediaMarkt

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

MacPro dostepny juz w SADzie KLIK

Cena jak to w Polsce zazwyczaj bywa lekko kosmiczna
    Ale czego sie nie robi aby sie uwolnic od windowsa i nie skonczyc w ten sposob

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

No to jeszcze wystarczy napisac ile osob kupuje markowe komputery - rozumiesz ;-) ?
    Jac, a ile jest w naszym pieknym kraju reklam telewizyjnych Porsche, BMW, czy chocby Mercedesa? - rozumiesz?
    Procentowo, to nie jestesmy brani pod uwage pod wzgledem sprzedazy przez Apple'a.

Porownuje sie do skladakow bo 99% to skladaki - jedynie duze firmy moga sobie pozwolic na markowe komputery
    To, ze nasz kraj (i ludzie w nim) sa biedni nie oznacza, ze trzeba caly czas negowac firme, dzieki ktorej jest jakas konkurencja na rynku a windows i obudowy wygladaja coraz ladniej a nie brzydziej. A to, ze drozszy niz skladak Kowalskiego... kurde! i dobrze, ze nie taka obieraja sobie konkurencje :cool:

Bo jest beee , a moja wypowiedz byla na zasadzie: teraz zainstaluje sobie Corela zeby moc konwertowac pliki do Illustratora

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów