Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Łączenie nieba z reszta fotki

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOKIN
    Nie żebym się czepiała ale czy nie jest łatwiej, szybciej i przyjemniej zastosować szarą gradacyjną połówkę (np Cokin)??? Mam takową i sobie chwalę.
    Jak sie ma to jest szybciej i latwiej. Ale jakos mam wrazenie ze nasz narod to woli na pierwszym miejscu "taniej a najlepiej za darmo" - i dlatego smiertelnym lekiem moze kogos napawac mysl zeby wydac tyle forcy na system Cokina gdy mozna sprobowac poPSuc fotke .

Bywalec
    Miasto
    Stockholm

Domyślnie

Vitez,a powiedz czemu ma służyć Twój post? bo nijak nie mogę w nim znalezć jakiejkolwiek porady dla kami74,o narodzie już nie wspomnę :/
    EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L I

Uzależniony Awatar MaciekH
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Paradox, a Twój to już wogóle wnosi tyle że szok... Vitez odwoływał sie do tego co jakby nie patrzec na temat napisała TOKIN i tyle...

sory za OT, a co do tematu to czasem można użyć jakiegoś połówkowego filtru z Nik Color Efex Pro 2.0 w PSie, ale to raczej do specyfcznych fotek gdzie jest rowny podział miedzy "niebem a ziemią"
    20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Uzależniony

Domyślnie

moje pierwsze sztucznie wklejone niebo:

http://img116.imageshack.us/img116/5...691copyqg0.jpg

widac pozostalosci po szaroburym niebie sprzed wklejenia ladnej chmurki ale mysle ze to kwestia dopracowania jeszcze kilku szczegolow

fotka robiona kitem wiec prosze nie strzelac
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów