No to mam problem.. sprzedający podaje wartość prawie 10x niższą niż program. Wizualnie aparat zdaje się potwierdzać wersję sprzedającego. Powieszę zaraz plik, może mi pomożecie.
No to mam problem.. sprzedający podaje wartość prawie 10x niższą niż program. Wizualnie aparat zdaje się potwierdzać wersję sprzedającego. Powieszę zaraz plik, może mi pomożecie.
Jarek
Pomożemy![]()
zdjecie
Celowo nie podaję żadnych wartości, ani tych, które podał właściciel, ani tych, które podaje program..
Nie ukrywam, że zależy mi na czasie, a puszeczka faaajna
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Gdyby nie chciało działaś z cropem, to jeszcze link to dużego pliku:
zdjecie_duze
Ostatnio edytowane przez oskarkowy ; 03-07-2008 o 09:26 Powód: Automerged Doublepost
Jarek
60704 klapnięcia
Dwa programy poszły w ruch
To samo ja ustaliłem...
Facet twierdzi, że aparat ma 7000 klapnięć, do tego wygląd jak z pudełka.. Chyba poproszę go, żebyśmy przejechali się na Żytnią, zobaczymy, co oni powiedzą.
Jarek
To samo co softy, 60 koła w dobrych rękach może oznaczać, że body wygląda jak nowe
Jest jeszcze b.mało prawdopodobna wersja. Mianowicie, że migawka w ds-ie zdechła po 60k i na nowej ma siedem. Softy pokazują całościowo. Tak to mogę sobie wyjaśnić.
Ale na Zytniej mi chyba o tym wszystkim powiedzą, prawda? Toznaczy o tym, czy aparat nie miał wymienionej migawki...
Jarek
Powiedzą, oni mają lepsze zabawkiSwoją drogą obrazek z ds-a pikny jest
![]()