oczywiscie ze tak jest - ale DSLR maja troche innych odbiorcow niz "komputer dla synka z okazji komunii"Zamieszczone przez gawryl
na komunie ludzie kupuja powershoty i cybershoty.. a nie 'lustra'
![]()
dostrzegasz subtelna roznice?![]()
oczywiscie ze tak jest - ale DSLR maja troche innych odbiorcow niz "komputer dla synka z okazji komunii"Zamieszczone przez gawryl
na komunie ludzie kupuja powershoty i cybershoty.. a nie 'lustra'
![]()
dostrzegasz subtelna roznice?![]()
powiedz mi że dla takiego świeżaka jak ja D200 to zły aparatZamieszczone przez KuchateK
na 5D mnie nie stać.naszczęście narazie.bo jak coś to ja zawsze wrócę.
ale za jakieś 4,5k zł już bym brał D200.
zwłaszcza że czasem (często) katuję mojego trabanta w bardzo dziwnych warunkach...mrozy jak skurczybyk, co chwilę jakaś woda na nim jest...
zresztą niechcielibyście widzieć mojego trabanta jak wygląda teraz po 2ch latach hie hie
D200 to by było dla mnie coś fajnego... uszczelniony,5fps,tylko to 10mpx mi niepotrzebne.6,5 spokojnie mi wystarcza...hmm....ale zaraz! jest coś takiego jak fuji s3 pro![]()
( i wcale nie ma 6,5 mpx)
![]()
Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 07-08-2006 o 22:51
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
To ciekawe za ile będą to D80 rozdawać w tym grudniu?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nikon nie ma kopotów ze sprzedażą, jak tu sugeruja niektórzy, a z za małą jak na potrzeby rynku produkcją.
jak za socjalizmu - braki w asortymencie.
D50 bywa, nie wspominając o obiektywie 18-200 VR - nie do dostania.
dlatego dziwi mnie info o obniżce cen.
może chcą wyprzedać to co jest starego przed pojawieniem sie nowego modelu? bo nikt go potem nie kupi?
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
troche bez sensu. jesli D80 wejdzie do sklepow dajmy na to w listopadzie (proba realistycznego oszacowania na bazie wczesniejszych "wejsc z impetem" Nikona) to przeciez cos w asortymencie Nikon musi miec w tzw. miedzyczasie. biorac pod uwage nadmiar popytu nad podaza, obnizka cen nie ma w tej sytuacji kompletnie sensu.Zamieszczone przez jaca
chociaz kto wie... jak D200 zejdzie do 1300$ to ja bede Anakin Skywalker w obliczu Palpatine'a![]()
sorry... za ortaZamieszczone przez akustyk
już poprawiam
no... i za pare lat pozaluje... ;-)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a tak serio, to do mojego typu fotografiii D200 bardziej pasuje niz 30D. od ilosci fps-ow i punktow AF orgazmow nie dostaje, a uszczelki fajna rzecz jak sie foci w deszczu lub tarzajac w sniegu. tudziez mozliwosc korzystania ze spota, ktora w terminologii Canona jest super-pro-ficzerem, a Nikon ma w go...nym, plastikowym F75... wiec w sumie czemu nie...![]()
amen allelujaZamieszczone przez akustyk