Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: 85/1,8 za ile / gdzie w USA/Canadzie najlepiej?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar beachcomber

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    u nas dostaniesz 85 w idealnym stanie za 1200zl...ja dalem nawet mniej.
    a masz na mysli konkretne miejsce? bo ja wlasnie szukam od dluzszego czasu dobrej ceny na allegro i nici z tego....:-(

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie re

Trochę zamieszania się zrobiło ale ...
    szkło ma przyjechać z Canady, więc żadnych przesyłek i kosztów z tym związanych nie będzie (cła również - takie info dostałem). Jesli komuś nie zależy na 400 pln czy nawet 200 pln to juz inna kwestia. Ja te 400 czy 200 pln sobie zagospodaruję. ;-)

@Avadra_K - zgadzam się niestety.

@iczek - nie musisz Piotrze się z tym zgadzać ale szanuję Twoją opinię.

Jeśli macie info na temat 85 w polsce za mniejsze pieniądze to przyłączam się do prośby beachcomber i proszę o info, rozglądam sie już jakiś czas i mniej niż 1404 pln (poza Stodołą w Warszawie) nie znalazłem.

Dziękuję i pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
    Trochę zamieszania się zrobiło ale ...
    szkło ma przyjechać z Canady, więc żadnych przesyłek i kosztów z tym związanych nie będzie (cła również - takie info dostałem). Jesli komuś nie zależy na 400 pln czy nawet 200 pln to juz inna kwestia. Ja te 400 czy 200 pln sobie zagospodaruję. ;-)
    Z tym clem to sie zorientuj - kiedy czytalem watek na jeden z grup hierarchii rec.photo gdzie sie ludzi skarzyli na oplaty celne przy kupowaniu w B&H i Adoramie do Kanady - zdaje sie ze dzialalo to tak samo jak w Polsce - UPS, FedEX itp. maja swoje agencje celne i w zadadzie nie ma szans na unikniecie cla...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
    szkło ma przyjechać z Canady, więc żadnych przesyłek i kosztów z tym związanych nie będzie (cła również - takie info dostałem
    To, czy cła nie będzie to się dopiero dowiesz, jak się szmugiel uda. Jak się nie uda będziesz miał cło i VAT.

Weź jeszcze jedną rzecz pod uwagę - brak gwarancji, chyba że będziesz szkło wysyłał do USA na własny koszt.

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cyborg
    To, czy cła nie będzie to się dopiero dowiesz, jak się szmugiel uda. Jak się nie uda będziesz miał cło i VAT.

Weź jeszcze jedną rzecz pod uwagę - brak gwarancji, chyba że będziesz szkło wysyłał do USA na własny koszt.
    No r i s k no f u n !
    z pozdrowieniami "69"

Uprawnienia umieszczania postów