Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Robert Kubica

Dopiero zaczyna Awatar apart
    Miasto
    Ostrowiec Św.

Domyślnie Robert Kubica

Komisja techniczna FIA zdyskwalifikowała Roberta Kubicę (BMW Sauber), który zajął siódme miejsce w Grand Prix Węgier Formuły 1. Po wyścigu okazało się, że bolid Polaka jest o dwa kilogramy lżejszy niż przewidują przepisy. http://sport.wp.pl/kat,1775,wid,8448...6&ticaid=1218e a było tak pięknie

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Hm... dobrze wypadł a przygotowanie bolidu to chyba kwestia całego teamu. Może go puszczą do następnego wyścigu? Nigdy nie oglądałem z uwagą F1 ale całkiem przyjemnie jak coś się dzieje z naszymi w rolach głównych.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

wcale nie bylo... JEST ! I dalej bedzie Kubica wskoczyl juz po 2/3 sezonu chwilowo na miejsce Villeneuva, i z marszu mimo 2 wypadow z toru i spadku na 14 pozycje dokonczyl wyscig na 7 pozycji, wyprzedzajac nawet (tfu!) schumachera. Mnie fascynuje kariera tego chlopaka jak na debiut jest pieknie, jak na 21 lat, jest jeszcze lepiej. Ja zblizajac sie do 21 roku zycia nie mam nawet prawa jazdy W marcu IMHO napewno bedzie siedzial za kierownica swojego wlasnego bolidu, i nie jestem pewien czy dalej w bmw.
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    Ja zblizajac sie do 21 roku zycia nie mam nawet prawa jazdy
    Ja bym się nie przyznawał, bo przyjdzie snowboarder i napisze, co o tym myśli
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

nie jestem pewien czy Kubica ma prawko.... miał czas sobie wyrobić? przecież on od 10 lat gania w bolidach (małych, większych a teraz największych...)
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi
    nie jestem pewien czy Kubica ma prawko.... miał czas sobie wyrobić? przecież on od 10 lat gania w bolidach (małych, większych a teraz największych...)
    podobno ma

gdzies nawet slyszalem, ze panstowy egzaminator Kubicy (ktory wiedzial, ze chlopak jest kierowca rajdowym) po zakonczonym egzaminie mial rzekomo powiedziec: "ladnie pan jezdzi, tylko jakos du..wato"? bo podobno mlody jechal zachowawczo i staral sie "nie deptac", a egzaminator niecierpliwie czekal na pokaz mozliwosci
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

ja to myślę, że on na otwartych ulicach NIGDY nie pokaże swoich możliwości... on jest ponad tymi wszystkimi "rajdowcami miejskimi" z naszych ulic.... podobno na zachodzie Europy szkolenia trwają dłuzej, sa bardziej skrupulatne i dokładne a kierowca na prawdę wychodzi z wiedzą jak zachować sie w pewnych sytuacjach i mimo to oni tam jeżdzą wolniej, spokojniej i bezpieczniej... juz nawet w takich Czechach wszyscy w miastach 50 km/h a poza miastem góra 100 km/h i baaardzo rzadko ktoś tam piratuje... a u nas? zgroza!
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

ogladalem ten wyscig, byl zaje***ty!! Kubica naprawde pokazal na co go stac! rzycze mu tylko dalszych sukcesow...
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi
    nie jestem pewien czy Kubica ma prawko....
    AFAIR kierowca F1 musi miec prawo jazdy. Swego czasu był nawet mały problem, bo któremuś z kierowców cofnięto prawko za jakieś wykroczenia drogowe ale się udało to załagodzić.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Don SzaSzlykos
    Guest

Domyślnie

Siema jestem świeżak ale mam swe zdanie
    Kubica pokazał jak sie powinno deptać po pedałach i ... był za dobry
    musieli pokazać mu miejsce w szeregu...

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów