Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 50

Wątek: Robert Kubica

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    co do serwisow o f1 to jest jeszcze calkiem ciekawy f1ultra.pl, gazeta.pl tez cos uruchomila, transmisje w RTL'u sa swietne jednym z komentatorow jest Lauda, maja wejscie na tor do padocku, wszedzie chodza ... nawet naszego Kubice z 20min. przed startem wypytywali ;-)
    ano wlasnie mi brakuje tych transmisji. wkurzali mnie przebierankami, ale przynajmniej wiedzieli o czym mowia.

oprocz Laudy jest jeszcze Christian Danner(sp?). tez jakis byly kierowca F1 (acz nie z takim doswiadczeniem). malo mowi, ale dobrze i na temat. warto go posluchac

TV4 ma transmisje F1 od jakis 2 lat, ale komentarz jest denny !!! Niejaki Borowczyk i Skubis... dno ! Szczegolnie Borowczyk sie tam zupelnie gubi
    no co Ty...? nie lubisz "tych wspanialych, wspanialych kierowcow, w ich wspanialych, wspanialych bolidach"? i rozwarzan, jaka to "genialna strategie przygotowali dzis ci genialni stratedzy z Ferrari"?

A co do Kubicy, to nie jest on mlodym kierowca bo sciga sie juz od 15 lat , jedynie brak mu doswiadczenia.. psychicznie jest juz ukrztaltowny, umie na zimno kalkulowac i realizowac strategie teamu, nie podpala sie, jest zrownowazony i szybki... jedyne czego mu brakuje to doswiadczenia w wyscigu F1
    ale oni tam wszyscy sa po wieloletnim jezdzeniu w nizszych seriach przy czym w kazdej z serii auta i zasady sa kapke inne i zawsze trzeba sie zaadoptowac.

Generalnie Kubica pojechal "zgodnie" z oczekiwaniami... czyli bardzo dobrze, liczylem na miejsca pomiedzy 10 i 5
    dokladnie. patrzac na to co sie udalo Heidfeldowi mozna gdybac, ze do osiagniecia bylo wiecej (a majac na uwadze wypadki, to na pewno). ale jak na debiut i tak jest dobrze. po prostu sie sprawdzil, ze w wyscigu pojedzie i powalczy. a o to chodzilo
    www albo tez flickr

Coś już napisał Awatar kazper
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    tak ? a ja widze na onecie wyraznie 6 miejsce ralf, 7 miejsce massa, 8 miejsce "wlasciwy schumacher".
    ...
    Zwracam honor. Aczkolwiek dodam że gdyby nie awaria bolidi "właściwego" Schummachera nie udałoby mu się go wyprzedzić.
    kazper

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    no co Ty...? nie lubisz "tych wspanialych, wspanialych kierowcow, w ich wspanialych, wspanialych bolidach"? i rozwarzan, jaka to "genialna strategie przygotowali dzis ci genialni stratedzy z Ferrari"?
    Ja dostaję białej gorączki gdy słyszę dziwną manierę przeciągania końcówek i dodawania takiego "mmeeee" na końcach wyrazów u tego starszego. Normalnie piana na ustach.

A z live timing z formula1.com więcej mam informacji o sytuacji na torze niż z ich komentarza.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9
    A z live timing z formula1.com więcej mam informacji o sytuacji na torze niż z ich komentarza.
    bo nawet czysto teoretycznie informacja (I) nie moze przyjmowac wartosci ujemnych. a poniewaz jakakolwiek wartosc scisle dodatnia (a live timing jest calkiem rozsadnie prowadzony) jest sila rzeczy lepsza niz zero, ktore soba reprezentuja te dwa pajace
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazper
    Zwracam honor. Aczkolwiek dodam że gdyby nie awaria bolidi "właściwego" Schummachera nie udałoby mu się go wyprzedzić.

nie polemizuje Kazper, Kubica tez dwa razy wypadl z toru i tez rozwalil bolid i az dziw ze przy tylu nieprzyjemnosciach, pokazal taka klase i tak odrobil straty, a michaela s. pomimo wszystkich jego tytulow i wywalczonej latami pozycji nie cierpie, za styl jazdy, za to ze na torze nie jest dzentelmenem, i w pogoni za punktami jest w stanie wlasnego brata sprzedac, jak to juz nie raz zrobil... gdzie sie podzial Mika? Dlaczego Ayrton odszedl tak szybko? Czy srebrne strzaly znowu przezyja renesans?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

miło słyszeć że na forum jest paru kibiców F1
    ja po długich latach kibicowania znudziłem się przewagą zdobywaną przez Schumacher'a i jakoś zaprzestałem śledzenia tego sportu: Senna, który był jego rywalem swego czasu, młody Hill, i Vileneuve, cieszyli moje oko.
    Co do RTL to komentarz moze i mają rzeczowy, fachowy lecz IMO zbyt liżą swojemu pupilkowi i oglądanie ich transmisji mnie nudziło, zawsze wolałem komentarz na Eurosporcie niestety dawno już ta stacja nie zajmuje się transmisjami co w sumie mnie dziwi gdyż np IndyCar Series pokazują stale

pozdrawiam
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

a dlaczego nikt ni ewspomnial ze kubica wyprzedzil Ralpha a nie Michaela? ;-) do Michaela mu jeszcze troche brakuje hehehe.... ale powolutku i do przodu - nam sie nie spieszy ten sezon i kolejny niech sie Kubica nabedzie w F1... za to w sezonie w 2008 czekamy na podium i to wiecej niz jeden raz ;-) i wiecej niz #3

zobaczcie np kolega Kubicy z Teamu, NIck... ma juz za soba 111 startow w F1 i tylko raz (w ta niedziele) byl na podium...

Cytat Zamieszczone przez Akustyk
    dokladnie. patrzac na to co sie udalo Heidfeldowi mozna gdybac, ze do osiagniecia bylo wiecej (a majac na uwadze wypadki, to na pewno). ale jak na debiut i tak jest dobrze. po prostu sie sprawdzil, ze w wyscigu pojedzie i powalczy. a o to chodzilo
    No mozna, tym bardziej ze start mial b.dory i awansowal o dwie pozycje na 7 miejsce ... za nim byl Nick... ktoremu uciekal... no ale wiadomo obrot szczegolnie na pierwszych okrazeniach to starty liczone nie w sek a w pozycjach...

szkoda ze nastepny wyscig dopiero za 3 tygodnie.... i nbie mozna testowac bolidow

poza tym bedzie lekki problem z 3cim kierowac w teami... to od jego pracy zalezy duzo w setupie samochodu na wyscig... beda mieli troche trudniej teraz, ale miejsca w pierwsze dziesiatce to beda zawsze dobre miejsca, szczegolnie w tym sezonie...

TV4 - jest swietna bo jako jedyna TV w pl transmituje F1, na poczatku nawet Kubica byl jednym z komentatorow ale wiadomo - byl bardziej potrzebny na torze niz w TV ;-)... i musze powiedziec ze lepiej jak jezdi niz komentuje - chociaz jesli chodzi o technikalia sprzedal kilka cennych uwag i opowiedzial i kilku rzczach....

no a teraz moze battla na foty z F1 ... ktos juz zbiera kase na wejsciowki ? .... najblizej mamy do Budapesztu w tym roku byla promocja dla PL - ~30% ale i tak ceny w okolicach 180 ojro za weekend (3 dni)

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

no a teraz moze battla na foty z F1 ... ktos juz zbiera kase na wejsciowki ? .... najblizej mamy do Budapesztu w tym roku byla promocja dla PL - ~30% ale i tak ceny w okolicach 180 ojro za weekend (3 dni)
    heh ja już od dawna czaje się na GP ale może do DE Hockenheim lub GP Europy na Nurburgring
    raczej nie bliżej acz z ZG szybciej bo całyczas niemieckie drogi A

pozdrawiam
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadeit
    heh ja już od dawna czaje się na GP ale może do DE Hockenheim lub GP Europy na Nurburgring
    raczej nie bliżej acz z ZG szybciej bo całyczas niemieckie drogi A
    i jedziesz przez autostrady w DDR, gdzie poki co jezdzi sie chyba najszybciej w Europie.

dojazdowo chyba wolalbym Nurburgring, bo na Hockenheim pchac sie przez okolice Heidelbergu... koszmar ze nie wspomne o znalezieniu miejsca parkingowego pod Hockenheim

mnie sie jednak Spa najbardziej marzy. kawal drogi, ale tor swietny. moze nie dla fotografow (za malo okrazen ), ale wyscig tam zawsze sa emocjonujace
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadeit
    ... zawsze wolałem komentarz na Eurosporcie niestety dawno już ta stacja nie zajmuje się transmisjami co w sumie mnie dziwi gdyż np IndyCar Series pokazują stale

pozdrawiam
    Hi,
    Niestety - o ile pamietam - dołożyli firmie GoodYear, która była głównym sponsorem transmisji.
    Ale fakt - relacje były fantastyczne.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów